watchOS 2 a fost lansat

watchOS 2 a fost lansatwatchOS 2 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple la aproape o saptamana distanta de ziua in care iOS 9 a fost lansat, insa aparitia sistemului de operare pentru smartwatch-urile companiei a fost amanata.

V-am spus atunci cum puteti instala watchOS 2 pe Apple Watch dupa lansare aoficiala si acum va puteti bucura de noua versiune a sistemului de operare pentru ceasurile inteligente ale celor din Cupertino, ea putand fi descarcata chiar in acest moment folosind aplicatia Watch din iOS 9.

In watchOS 2 compania Apple a implementat o multitudine de noutati printre care noi optiuni de monitorizare a starii de sanatate sau a activitatilor de fitness, un nightmode, noi wallpaper-uri animate, suport pentru noi tipuri de atingeri si multe, multe altele, dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=lLlgSawI2Jw

7 COMENTARII

  1. Odata ce au scos ceasuri de aur de la prima versiune nu cred ca acest lucru se va intampla prea curand, oricum, dpdv hardware are tot ce-i trebuie iar daca vor sa schimbe ceva vor schimba din soft, vrei sa arate altfel ceasul ? Alta bratara 🙂 E superb asa cum e deci nu cred ca va aparea prea curand

  2. Superb sau nu mie nu mi-a fost folositor. Folosesc Whatsapp, Facebook, Whatsapp si Mail extrem de des iar cu superbitatea de ceas nu pot vedea nimic in Facebook, nu pot raspunde prin Whatsapp si nici mailurile nu le pot citi. S-au bazat mult pe piata americana unde iMessage e foarte folosit dar global nu e foarte utilizat. Pana nu se implementeaza macar aceste functii macar, nu ii vad rostul.