Samsung ironizeaza din nou iPhone (Video)

Samsung ironie iPhone nouSamsung continua ironiile la adresa terminalelor iPhone ale companiei Apple prin doua noi spoturi publicitare din campania It’s Not a Phone, It’s a Galaxy, compania Apple lansand propria campanie publicitara cu motto-ul : If it’s not an iPhone, it’s not an iPhone.

ieri cei de la Samsung au publicat doua noi reclame pentru promovarea smartphone-urilor din seria Galaxy, primul dintre ele promovand capacitatea terminalelor coreenilor de a efectua plati wireless la orice fel de POS-uri prin sistemul Samsung Pay, Apple Pay fiind capabil sa faca acelasi lucru.

Ceea ce Samsung incearca sa ironizeze prin spotul sau publicitar est efaptul ca Apple Pay nu poate fi utilizat in chiar orice magazine pentru plati mobile, insa Samsung trebuie sa le multumeasca celor de la Apple pentru ca a facut platile mobile populare.

https://www.youtube.com/watch?v=hmT0WGVjT4M

In cel de-al doilea pot publicitar compania Samsung promoveaza ecranul curbat al Samsung Galaxy S6 Edge, aceasta oferind o experienta de utilizare extrem de interesanta, pe care v-o pot confirma din proprie experienta si destule persoane sunt atrase de asemenea lucruri.

https://www.youtube.com/watch?v=OaANJbTFmyw

Samsung incearca prin ironii de acest gen sa atraga atentia asupra reclamelor sale care in alte conditii ar fi fost ignorate de catre majoritatea oamenilor, insa pentru ca ataca un smartphone extrem de popular ajung sa fie vizualitate de un numar mult mai mare de persoane.

Voi ce parere aveti despre noile spoturi publicitare ale celor de la Samsung ?