Prima Pagina Samsung Samsung ironizeaza din nou iPhone (Video)

Samsung ironizeaza din nou iPhone (Video)

Samsung ironie iPhone nouSamsung continua ironiile la adresa terminalelor iPhone ale companiei Apple prin doua noi spoturi publicitare din campania It’s Not a Phone, It’s a Galaxy, compania Apple lansand propria campanie publicitara cu motto-ul : If it’s not an iPhone, it’s not an iPhone.

ieri cei de la Samsung au publicat doua noi reclame pentru promovarea smartphone-urilor din seria Galaxy, primul dintre ele promovand capacitatea terminalelor coreenilor de a efectua plati wireless la orice fel de POS-uri prin sistemul Samsung Pay, Apple Pay fiind capabil sa faca acelasi lucru.

Ceea ce Samsung incearca sa ironizeze prin spotul sau publicitar est efaptul ca Apple Pay nu poate fi utilizat in chiar orice magazine pentru plati mobile, insa Samsung trebuie sa le multumeasca celor de la Apple pentru ca a facut platile mobile populare.

In cel de-al doilea pot publicitar compania Samsung promoveaza ecranul curbat al Samsung Galaxy S6 Edge, aceasta oferind o experienta de utilizare extrem de interesanta, pe care v-o pot confirma din proprie experienta si destule persoane sunt atrase de asemenea lucruri.

Samsung incearca prin ironii de acest gen sa atraga atentia asupra reclamelor sale care in alte conditii ar fi fost ignorate de catre majoritatea oamenilor, insa pentru ca ataca un smartphone extrem de popular ajung sa fie vizualitate de un numar mult mai mare de persoane.

Voi ce parere aveti despre noile spoturi publicitare ale celor de la Samsung ?

 • Srb Srb

  in ultimul timp vad ca asta este singurul scop Samsung..ironia.A tocmai au scos clonele ipad 9.7″ si ipad 8″ pana si aspect ratio 4:3 e acolo
  Cred ca isi strica imaginea

 • unixes

  Am S6 Edge si cel mai frumos la acest smartphone este designul. In rest e acelasi Android care il gasesti in majoritatea telefoanelor de pe piata.

 • amfetamin

  Si care sunt acele tehnologii de 80% ce le-a copiat Apple de la Samsung?
  Puteau foarte bine sa facă si Apple o reclama după lansarea lui 6/6 plus cu Apple pay si după aia sa încerce cu un Galaxy S5 si sa-l deie la o parte ca nu merge. De ce n-au făcut-o? Ca le doare la banana de Samsung,nici acum,nu mai pot ei de reclama asta la Samsung Pay.

 • adi

  Reclama e prea putin importanta. Mai bine ar face sa nu trebuiasca sa stai de doua ori pe luna cate o ora la coada la service, cum fac eu cu note-ul meu 4, la care se prajeste placa de baza o data pe luna in conditiile il folosesc rar tocmai pt ca stiu ca nu ma pot baza pe el.

 • 1mihai

  Este pamantul plin de nebuni, prietene ai probleme serioase si aici ma refer la cap nu la note 4, cine dracu crezi ca te baga in seama cu asemenea aberatii? Pune o poza cu certificatul de garantie la note 4 in care sa apara interventiile alea lunare la placa de baza…..daca ar durea prostia probabil cei ca tine ar sta pe calmante non stop!!!