Caracterul emoji misterios al iOS 9.1

Apple emoji misteriosiOS 9.1 aduce noi caractere emoji, ele fiind integrate si in OS X 10.11.1 incepand din cursul noptii trecute, iar printre cele care sunt puse la dispozitia utilizatorilor exista unul nou, misterios, ce reprezinta combinarea a altor doua caractere existente.

In imaginea alaturata puteti vedea exact despre ce este vorba, nou caracter fiind denumit eye in speech bubble, el fiind o combinatie intre caracterul emoji al unui ochi si cel al unei bule in care in mod normal apare un scris, asa cum vedem in aplicatia Messages.

Noul caracter emoji a fost creat special de catre compania Apple prin combinarea a doua caractere Unicode 7, insa deocamdata nimeni nu stie ce rol are acum sau ar putea avea el in viitor, ori daca ar putea fi legat de vreo functie pregatita de catre cei din Cupertino.

In momentul de fata se speculeaza ca noul caracter emoji ar putea avea legatura cu vreo functie pe care compania Apple ar dori sa o implementeze pentru FaceTime, insa ramane de vazut daca el are vreo valoare reala pentru cei din Cupertino sau nu.

Apple emoji misterios 1