iOS 9.1 vine cu multe caractere emoji noi

emoji iOS 9.1iOS 9.1 beta 1 a fost lansat in cursul acestei seri de catre compania Apple impreuna cu iOS 9 GM, noile versiuni ale sistemelor de operare venind fara extrem de multe schimbari, dar cu una majora pentru cei carora le place sa utilizeze caractere emoji.

Mai exact, Apple a implementat noi caractere emoji care reprezinta tacos, unicorni, veverite, raci si o multitudine de alte animale, obiecte din natura sau obiecte existente in casele noastre, imaginile din acest articol prezentand totul cat se poate de clar.

Articolul precedentAsa se pliaza tastatura pentru iPad Pro
Articolul următoriPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt compatibile cu retelele 4G+ de 300 Mbps
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.