iTunes Match incarca 100.000 melodii in iCloud

iTunes Match 100.000 melodiiiTunes Match sincronizeaza acum 100.000 de melodii in iCloud si le sincronizeaza cu biblioteca muzicala iCloud a utilizatorilor, compania Apple crescand de 4 ori numarul maxim de melodii pe care utilizatorii le pot sincroniza.

Acum cateva luni vicepresedintele senior al Apple, Eddy Cue, a anuntat faptul ca iTunes Match va permite sincronizarea a pana la 100.000 de melodii din calculatoare cu iCloud, iar schimbarea a fost implementata incepand de ieri, unii utilizatori confirmand-o pana acum.

Compania Apple nu a confirmat oficial schimbarea facuta pentru serviciul sau, insa din moment ce utilizatorii pot deja sa sincronizeze 100.000 de melodii cu iTunes Match, atunci este clar ca tot ceea ce a promis Eddy Cue atunci se adevereste acum.

Pentru cei dintre voi care nu stiu acest lucru, iTunes Match este un sistem dezvoltat de Apple care scaneaza toata libraria noastra muzicala, cauta melodiile respective in iTunes Store si le adauga la biblioteca muzicala iCloud a noastra pentru ca noi sa le putem asculta oriunde si oricand.

Din pacate iTunes Match nu este oferit in Romania desi compania Apple l-a lansat cu aproape 4 ani de zile in urma, iar in momentul de fata nu se stie cand sau daca el va fi vreodata oferit avand in vedere problemele cu legislatia din tara noastra.