Apple nu vinde iPhone 6S in magazine in 4 tari

Apple nu vinde iPhone 6S si iPhone 6S PlusApple nu vinde iPhone 6S in magazine sale din 4 tari de pe glob, cei din Cupertino incercand sa impiedice bisnitarii sa profite de faptul ca terminalele sale nu vor fi lansate in anumite zone de pe glob.

Mai exact, Apple nu va vinde iPhone 6S si iPhone 6S Plus direct in Apple Store-urile din China, Japonia si Hong Kong in 25 septembrie, insa nici 4 state din SUA nu vor vinde cele doua noi terminale persoanelor care vor sta la coada in fata lor pentru a le cumpara.

In schimb, in aceste 4 tari, cu limitele de rigoare pentru SUA, Apple va vinde iPhone 6S si iPhone 6S Plus doar celor care au facut in prealabil o rezervare pentru cumpararea dispozitivelor, cei care nu au una facuta avand doar optiunea de a cumpara terminalele online cu livrare din 29 septembrie.

Oregon, Delaware, New Hampshire si Alaska sunt statele americane in care iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu vor fi vandute direct persoanelor care vor forma cozi in fata Apple Store-urilor si avand in vedere ca rezervarea pentru achizitie in 25 septembrie a devenit imposibila, nimeni nu va mai putea cumpara terminalele acolo.

Because Apple limits the number of unlocked phones, the brokers – sometimes called “sharks” – recruit homeless people and the elderly to wait in line and buy phones on their behalf. The phenomenon lasted for months outside Apple’s downtown Portland Apple Store after last year’s September launch of the iPhone 6 and 6 Plus.

While sharks patrol Apple stores all over the country, they are especially visible in Portland. That may be because Oregon doesn’t have a sales tax, so sharks operating here can add several percentage points to their profits by getting their phones.

Anual compania Apple are foarte mari probleme cu bisnitarii care platesc oameni ai strazii sau oameni saraci sa doarma in saci in fata Apple Store-urilor pentru a cumpara noile terminale iPhone si Apple face un pas foarte mic pentru a opri asemenea practici.

Blocand vanzarile directe in China, Japonia si Hong Kong, Apple da o lovitura puternica bisnitarilor, insa doar daca face acelasi lucru in New York va reusi sa opreasca fenomenul criticat de atat de multi oameni, in fata magazinului din Fifth Avenue adunandu-se intotdeauna cele mai multe persoane platite sa stea la coada.

Acestea fiind spuse, daca in 25 septembrie va aflati intr-una dintre locatiile mentionate in articol si nu aveti o rezervare pentru a cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus, atunci trebuie sa stiti ca nu veit putea face acest lucru direct din magazin in acea zi, dar nici in cele urmatoare.