Prima Pagina iPhone 6S Camerele iPhone 6S si 6S Plus concureaza cu DSLR-urile

Camerele iPhone 6S si 6S Plus concureaza cu DSLR-urile

camerele iPhone 6S si 6s PlusCamerele iPhone 6S si iPhone 6S Plus concureaza cu cele ale DSLR-urile profesionale, sau cel putin asta dau de inteles multi dintre cei care au folosit noile smartphone-uri ale Apple si au scris primele review-uri.

Mai exact, cei de la Time Magazine sustine ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus au camere ce fac poze ale caror calitate se apropie de cele ale unui DSLR profesional, balanta de culori si detaliile pozelor fiind extrem de bine redate, imitand tonalitatea fisierelor RAW.

Conform fotografului TIME, Apple nu accentueaza in exces detaliile din poze si nici nu supra-satureaza culorile imaginilor, asta spre deosebire de smartphone-urile concurente care prin software aplica asemenea efecte pentru poze.

Cei de la Digital Spy sustin ca viteza de inchidere a shutter-ului este neasteptat de buna, rezolutia de 12 megapixeli pentru poze si rapiditatea cu care sunt facute acestea in flux constant fiind doua dintre principalele calitati ale camerelor iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

O alta publicatie americana sustine ca filmarea 4K cu iPhone 6S este grozava oferind detalii splendide, insa stabilizatorul optic de imagine din iPhone 6S Plus ii ofera un avantaj enorm, filmarile fiind mult mai stabile si mai clare decat cele inregistrate cu orice alt iPhone lansat pana acum.

iPhone 6S selfie flash

In final camera frontala FaceTime are si ea parte de cateva laude, selfie-urile facute cu ea avand o calitate sesizabil mai buna decat cele inregistrate folosind camera frontala a anilor anteriori, iar in imaginea de mai sus puteti vedea cat de mare este diferenta data de flash-ul Retina.

Practic acum camerele iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt puse in centrul atentiei impreuna cu modulul 3D Touch care a fost prezentat drept una dintre cele mai importante functii ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa amatorii de poze vor avea foarte multe de castigat prin cumpararea lor.

Acestea fiind spuse, acum aveti noi motive pentru a cumpara iPhone 6S si iPhone 6S Plus.

 • Costi

  oo..da :)))))))))))

 • Ari

  Hai sa fim serioși! Vom vedea profesioniștii folosind la ședințe foto iphone uri…

 • V.P

  Asa au spus si despre camera iPhone-urilor 4S,5,5S,6,6 Plus .
  Propaganda americana .

 • crixalis

  De acum la nunți si botezuri ceri care se ocupa de foto/video vor veni cu iPhone 6S.

 • DiplomaT

  Mai bine nu mai chemi fotograf la nunta. Scoți 6S-ul din buzunar si faci poze, ca doar e mai buna camera 😂😂😂

 • rundown

  Da da. Hai sa fim seriosi. Cate puncte de focalizare are un iphone fata de un dslr?? Si-a pus cineva intrebarea asta?