Prima Pagina iPhone 6S TOP 10 functii ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus

TOP 10 functii ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus

TOP 10 functii ale iPhone 6S si iPhone 6S PlusTOP 10 functii ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus in viziunea companiei Apple le veti vedea in articolul acesta deoarece este bine sa stiti pe ce pune compania Apple valoare in momentul in care isi gandeste campaniile de marketing pentru terminale.

Aceste functii sunt in cea mai mare parte implementate anul acesta exclusiv in iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa exceptia de la este iOS 9 care functioneaza pe o gama variata de alte iDevice-urisi ofera o multitudine de functii pentru restul terminalelor Apple.

Cele mai importante functii ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, in viziunea companiei Apple, sunt :

 1. 3D Touch – compania Apple ia implementat exclusiv in iPhone 6S si iPhone 6S Plus un sistem capabil sa faca diferenta dintre atingerile puternice si cele usoare facute pe ecrane, el oferindu-ne o multitudine de functii.
 2. Pozele de 12 megapixeli – da, compania Apple prezinta noua rezolutie a pozelor inregistrate cu camera iPhone 6S si iPhone 6S Plus drept una dintre functiile importante de care vor beneficia utilizatorii.
 3. Filmare 4K – dupa cum probabil stiti deja, iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt capabile sa filmeze 4K cu o calitate foarte buna pentru imaginile redate din lume reala.
 4. Live Photos – asimilate tehnologiei Motion JPEG, aceste poze sunt animate si contin sunet, compania Apple evitand sa le prezinte precum clipuri video scurte, ci precum poze normale.
 5. Chip A9 – Apple a implementat un procesor dual-core de 1.8 GHz si 2 GB RAM in iPhone 6S si iPhone 6S Plus, ele fiind disponibile ina cest chip si oferind performante cu pana la 70% mai bune decat cele ale modelelor anterioare.
 6. Design – carcasa mai rezistenta – da, iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt mai groase, mai inalte si mai late decat predecesoarele lor, insa asta deoarece au 3D Touch si o carcasa din aluminiu 7000 care face indoiea mult mai grea decat v-ati fi imaginat.
 7. Touch ID imbunatatit – pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus compania Apple a implementat un nou senzor Touch ID care este capabil sa scandezele amprentele mai rapid si mai corect, astfel ca veti face deblocarile mai repede.
 8. 4G+ – noile iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt compatibile cu retelele 4G+ ce ofera viteze de navigare pe internet de pana la 300 Mbps, acestea fiind primele produse Apple cu asemenea caracteristici.
 9. Wi-Fi ultra-rapid –  iPhone 6S si iPhone 6S Plus au implementat suport pentru retele Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, dar si pentru tehnologia MIMO care permite trecerea rapida de la Wi-Fi la 4G cand conexiunea Wi-Fi este slaba.
 10. iOS 9 – in final avem iPhone 6S si iPhone 6S Plus, noua versiune a sistemului de operare oferind o gama diversificata de functii noi pentru terminale care au legatura cu tehnologiile descrise mai sus.
 • mihaidamas

  Atat de laudat si preamarit este Apple dar eu nu inteleg cum imi stocheaza contra unui abonament de 1 € pe 50 Gb poze , fisiere etc si acestea imi ocupa acelasi spatiu si in iPhone, iPad. Daca le sterg de pe iPhone sau iPad dispar si din iCloud.

 • yhooly

  Functia chip a9? :)))))

 • egrimisu

  A9 si designul nu sunt funcții 🙂

 • Nu sunt functii in sine, dar fara ele n-ar functiona nimic.

 • idumacata

  Mihaidamas
  Se pare ca nu ai vazut “optimise iphone storage” din icloud photos.
  Iar cei 50 gb nu sunt sa-ti pastrezi tu pozele acolo like forever, e doar backup pana le scoti din telefon sau in si mai rau caz sa-l pierzi..iar daca nu s-ar face fiecare modificare pe care o faci in photos atunci ai ajunge sa ai 50 gb de gunoaie care o sa-ti fure un an din viata sa alegi ce e bun, ca nu de multe ori avem poze inutile care ne servesc pe perioada limitata apoi sterse.
  O zi buna

 • Costi

  apple stie mai bine ce vrei,nu mai comenta

 • Costi

  si daca pierzi telefonul si nu ai cod si cel cae il gaseste iti sterge pozele….

 • idumacata

  Si daca pica un asteroid peste Romania?
  Pleci in alta tara 🙂
  Apple iti ofera optiuni, cum le folosesti ramane la atitudinea ta.