Pebble Time Round a fost lansat

Pebble Time Round a fost lansatPebble Time Round a fost lansat in aceasta seara de catre compania Pebble si desi v-am spus in weekend ca Pebble ar putea lansa un smartphone, iata ca in final vorbim despre un smartwatch cu ecran rotund care este vandut de catre compania americana.

Pebble Time Round este o versiune cu ecran rotund a Pebble Time, cei de la Pebble sustinand ca acesta este cel mai subtire si mai usor smartwatch din lume, el avand o grosime de doar 7.5mm si o greutate de numai 28 de grame.

Apple Watch are o grosime de 10.5mm si o greutate de 25 grame – 69 grame, in functie de model, astfel ca Pebble Time Round are macar doua avantaje serioase in fata companiei Apple, destui utilizatori punand foarte mare accent pe aceste caracteristici.

Pebble Time Round este vandut in versiunile de culoare neagra, argintie si pentru prima oara inclusiv intr-o versiune rose gold, daca tot exista Apple Watch-uri si iPhone-uri in aceste culori, curelele avand grosimi de 20mm sau 14mm, in functie de preferinte.

Pebble Time Round este cel mai subtire si mai usor smartwatch

Pebble Time Round nu are totusi o autonomie chiar atat de grozava, el trebuind incarcat la fiecare 2 zile, asta in conditiile in care Pebble Steel functioneaza timp de 10 zile, insa Apple Watch functioneaza doar una, cei de la Pebble implementand si o functie de icnarcare rapida.

Pebble Time Round are un ecran e-ink care nu ofera o calitate la fel de buna precum cel OLED al Apple Watch si nici nu este impermeabil, desi cei de la Pebble spun ca spalatul pe maini cu ceasul la incheietura nu ar trebui sa fie o problema pentru vreun client.

Pebble Time Round este disponibil pentru precomanda incepand de astazi la pretul de 250 de dolari, unul destul de mare, americanii urmand a primi primele unitati in noiembrie, in timp ce europenii vor avea de asteptat pana la inceputul anului 2016.

Ce parere aveti despre Pebble Time Round ?

Pebble Time Round

Pebble Time Round 1

Pebble Time Round 2