Pebble ar putea lansa un smartphone

Pebble smartphonePebble ar putea lansa un smartphone, sau cel putin asta ne da de inteles compania americana cu un timer care a aparut in cursul zilei de ieri in cadrul website-ului sau si ne pregateste pentru un anunt important.

Nimeni nu stie ce va anunta Pebble peste putin mai mult de 3 zile, insa se pare ca ar putea fi vorba despre un smartphone, sau cel putin asta ne da de inteles codul sursa al paginii in care este prezentat antul, el listand Pebble phone ca unul dintre elementele de interfata.

Pentru 1 aprilie cei de la Pebble au facut o gluma interesanta cu prezentarea pebble, un phablet care era capabil sa monitorizeze o multitudine de informatii despre fitness si era prins pe mana cu doua curele, insa atunci totul era nimic mai mult decat o simpla gluma.

Acum vorbim despre un posibil produs real creat de catre cei de la Pebble si daca este intr-adevar vorba despre un smartphone, atunci vorbim despre un terminal Android care va concura pe piata cu actualele dispozitive si probabil ar putea avea un succes destul de mare.

Smartwatch-urile Pebble au avut foarte mult succes pentru ca ofera o multitudine de informatii si optiuni pe care alte ceasuri inteligente nu le ofera, insa aparitia Apple Watch a afectat serios vanzarile acestui produs, asa ca lansarea unui smartphone este o miscare logica.

Voi ce parere aveti despre lansarea unui smartphone Pebble ?