Pebble Time Round va fi lansat in 8 noiembrie

Pebble Time RoundPebble Time Round a fost anuntat de catre compania Pebble cu o luna si jumatate in urma, insa pe 8 noiembrie dispozitivul va fi vandut in magazinele din SUA pentru toti cei interesati.

O varietate de retaileri din SUA vor incepe sa comercializeze Pebble Time Round incepand de duminica, noul produs al companiei americane avand un pret de pornire de doar 250 de dolari, cu 100 de dolari mai mic decat cel perceput de catre compania Apple pentru Apple Watch.

In ceea ce priveste caracteristicile, Pebble Time Round are un ecran circular, dupa cum ii spune si numele, are o grosime de doar 7.5mm si o greutate de numai 28 de grame, Pebble implementand un ecran e-paper cu LED backlight ce ofera o autonomie de 2 zile.

Mai mult decat atat, Pebble Time Round are o carcasa din otel inoxidabil, are un senzor pentru monitorizarea acitivitatilor fizice, permite interconectarea cu o varietate de terminale mobile si desigur ca permite schimbarea curelelor dupa bunul plac.

Pebble a anuntat recent ca lansarea Apple Watch au dublat vanzarile de smartwatch-uri Pebble, asa ca de la acest nou produs sunt asteptari foarte mari, mai ales ca lumea este din ce in ce mai interesata de ceasurile inteligente, o varietate de producatori lansandu-le

Dupa lansarea din SUA, Pebble Time Round va fi lansat si in Europa, insa acest lucru se va intampla la inceputul anului 2016.

1 COMENTARIU

  1. Da mai…toate pebble sunt superbe (eu inca tin steel-ul) dar daca NU aparea apple watch…
    Asta e…Pebble este de domeniul trecutului, doar daca vor face schimbari majore la ecran…etc…