Viata lui Steve Jobs (infografic)

viata steve JobsDaca ati fost vreodata curiosi sa vedeti cum a evoluat viata lui Steve Jobs si care au fost cele mai importante momente din existenta fostului CEO al companiei Apple, ei bine un nou infografic va ofera posibilitatea de a descoperi cum a trait el.

Stiti cu totii ca Steve Jobs a fost si va ramane unul dintre cei mai controversati presedinti de companii din istoria SUA, insa cu ajutorul acestui infografic veti putea urmari intreaga sa viata din anul 1955 si pana in prezent cu toate lucrurile bune si rele pe care el le-a realizat.

viata lui Steve Jobs infografic

Articolul precedentAplicatia Facebook a fost actualizata
Articolul următorGrabberTime aduce o functie noua pentru iOS 8
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.