Prima Pagina Apple Watch Apple Watch din aur vs Apple Watch Sport auriu

Apple Watch din aur vs Apple Watch Sport auriu

Apple Watch aur vs Apple Watch Sport auriuApple Watch Sport auriu a fost lansat de catre compania Apple in cursul lunii trecute ca o optiune ieftina a Apple Watch din aur care costa minim 10.000 de dolari pe intreaga planeta, iar astazi putem vedea cum arata ambele intr-o comparatie.

Apple Watch Sport auriu are o carcasa din aluminiu care este vopsita in culoarea aurie pe care compania Apple a creat-o pentru terminalele sale iPhone si a folosit-o mai apoi pentru tabletele iPad, MacBook-uri si acum Apple Watch-uri, ea generand impresia ca un ceas este din aur.

Apple Watch din aur are carcasa fabricata din aur de 24 de karate si de aici vine pretul foarte mare pe care compania Apple il cere pentru el in momentul de fata, insa oare un om normal va putea face diferenta dintre cele doua tipuri de produse doar la o simpla privire a lor?

Punand in vanzare acest Apple Watch Sport auriu, compania Apple ii ofera unui numar mult mai mare de persoane posibilitatea de a detine ceasul inteligent in culoarea aurie si cu siguranta va atrage noi tipuri de clienti in magazinele sale pentru produsul propriu.

Ca sa fiu sincer, lasand la o parte ecranul de safir, Apple Watch Sport si Apple Watch din aur au diferite doar carcasele si a plati peste 9000 de dolari in plus pe versiunea din aur a ceasului inteligent imi pare a fi o extravaganta pe care doar cei cu sume ridicole de bani ar trebui sa o faca.

Apple Watch aur vs Apple Watch Sport auriu 1

Apple Watch aur vs Apple Watch Sport auriu 2

  • icetkk

    Se vede imediat care e varianta Sport, căci are Coroana digitală simplă, fără elementul colorat (negru, în cazul filmulețului) pe ea.
    Pe lângă asta, Apple Watch Sport are o culoare mată, spre deosebire de celelalte modele care sunt lucioase.
    Per total, dacă le-ai studiat, chiar și doar în imagini, nu poți confunda varianta Sport, chiar și gold, cu variantele din oțel sau aur.

  • Srb Srb

    oricum aici nu este varianta Apple watch edition, este varianta stainless steel dusa pt placat cu aur.