Noi casti Beats au fost lansate de Apple

Beats Active CollectionApple a lansat astazi noile casti Beats Active Collection pentru toti cei care sunt interesati sa cumpere o pereche de casti pentru a asculta muzica folosind propriile terminale mobile sau calculatoare in perioada urmatoare.

Noile casti Beats din colectia Active Collection sunt : Solo2 Wireless, Tour 2 si Powerbeats 2 Wireless, aceste modele fiind practic actualizate cu trei culori in care pot fi cumparate de catre clientii care au cateva sute sau zeci de dolari de cheltuit in momentul de fata.

Mai exact, castile din Active Collection pot fi cumparate incepand de astazi in versiuni de culoare albastra, galbena si rosie, componentele interne si preturile practicate de catre compania Apple ramanand neschimbate, acelasi lucru fiind valabil si pentru restul culorilor.

Apple va incepe sa vanda noile casti Beats din Active Collection incepand de astazi, livrarile urmand a incepe din cursul zilei de maine pentru toate tarile in care Apple are Apple Store-uri deschise, deci le puteti cumpara fara probleme din magazinele celor din Cupertino.

Active Collection 1