Apple Watch Sport auriu si rose gold hands-on Video

Apple Watch auriu 1Apple Watch Sport auriu si rose gold au fost prezentate de catre compania Apple in cursul noptii trecute, ele fiind versiunile ieftine aurii si rose gold ale celebrului smartwatch, design-ul fiind extrem de apropiat de cel oferit de catre versiunile din aur.

Practic Apple a decis sa vanda si o versiune a Apple Watch Sport care seamana foarte bune cu versiunea din aur a Apple Watch in ceea ce priveste culorile rose gold si auriu, iar in acest articol puteti vedea cumparata noile ceasuri inteligente ale celor de la Apple.

Apple Watch auriu

Apple Watch auriu 2
Processed with VSCOcam with c3 preset

 

Articolul precedentNoile wallpaper-uri animate ale iPhone 6S
Articolul următoriOS 9.1 public beta 1 a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.