Prima Pagina iOS 9.0.1 iOS 9.0.1 – primele impresii

iOS 9.0.1 – primele impresii

iOS 9.0.1 primele impresiiiOS 9.0.1 a fost lansat aseara de catre compania Apple si stiu ca foarte multi dintre voi l-ati asteptat cu nerabdare in speranta ca el va aduce o multitudine de imbunatatiri pentru modul de functionare al iDevice-urilor.

Compania Apple a specificat foarte clar faptul ca iOS 9.0.1 a fost creat pentru a rezolva unele buguri ale sistemului de operare, pentru a il face mai stabil, dar si pentru a rezolva unele probleme de performanta pe care acesta le are, asa ca teoretic ar trebui sa aveti o experienta de utilizare foarte buna.

Am instalat aseara actualizarea pe iPhone 6 Plus si primele impresii iOS 9.0.1 sunt bune dupa ce m-am jucat cu el inainte sa ma culc, compania Apple facand cateva schimbari care ofera, cel putin pentru mine, o experienta de utilizare mult mai buna decat in cazul iOS 9.

iOS 9.0.1 – primele impresii

Ceea ce veti observa chiar din primele momentele ale utilizarii iOS 9.0.1 este o imbunatatire a performantelor iPhone, iPad sau iPod Touch-urilor, totul functionand mult mai bine decat in cazul versiunii initiale a iOS 9, compania Apple facand totul foarte rapid abia acum.

Primele impresii iOS 9.0.1 se rezuma totusl la rapiditatea cu care se desfasoara toate actiunile si la o aparenta rezolvare a unor probleme care impiedicau accesarea unor functii sau creau dificultati in accesarea lor, insa mai mult de atat nu va pot spune in momentul de fata.

Acest articol privind primele impresii iOS 9.0.1 nu includ si informatii privind autonomie bateriei iOS 9.0.1 deoarece nu am cum sa va ofer detalii despre asa ceva din moment ce au trecut abia 12 ore din momentul lansarii sale si oricine trage concluzii atat de repede se pripeste.

Acestea fiind spuse, primele impresii iOS 9.0.1 sunt foarte bune, cel putin in baza a ceea ce am vazut pana acum, insa ramane sa vad cum evolueaza autonomia bateriei iOS 9.0.1 pentru a va oferi o imagine completa cu privire la tot “pachetul” oferit de Apple.

 • @dory: Eu le pot sterge fara probleme, cred ca e ceva de la tine. Incearca un restore.

 • Fane

  ipad air 2, excelent
  iPhone 5s, mai bine decat pe 9.0.0
  mai verific bateriile…

 • melinte

  Orice aplicatie instalata,in momentul deschiderii ecranul se face negru pt 2 sec dupa care se deschide aplicatia in sine!!

 • @Ionutz: iOS 9 sau iOS 9.0.1 nu vor avea performante mai bune ca iOS 8.4.1.

 • Ionutz

  Deci raman la 8.4.1 deocamdata

 • alex alexandru

  După update când încerc sa ma conectez la date atât pe 3G cât si pe 4g nu merge
  Din toate aplicațiile Numa CNN merge in rest nimic. @Zaone știi cum as putea sa rezolv problema? Sunt pe orange

 • Felicia

  ma poate ajuta cinevaa? Am instalat si eu iOs 9 si dupa ce s-a terminat , imi spune ca mai am cativa pasi si urmeaza autentificarea cu idul Apple, iar apoi apare lista cu termeni si conditii , dau “De acord” si se incarca iar mai apoi apare: Actualizare imposibila! si revine iar la faza cu : Mai ai cativa pasi ..etc. Deci de azi dimineata nu imi pot folosii telefonul in nici un fel. Nici nu stiu in starea in care e sa ii dau restore. Nu stiu nimic ce sa fac cu el . Am Iphone 4S. HELP PLEASE!

 • Pingback: iOS 9.0.1 lansat pentru iPhone 6S si 6S Plus | iDevice.ro()

 • Pingback: iOS 9.0.1 vs iOS 8.4.1 - cum merge pe iPhone 4S/5/5S | iDevice.ro()

 • cristyyy

  ai spus ca vei vorbi si despre autonomia baterie dar ai vorbit doar de iphone 6s