iOS 9.0.1 – primele impresii

iOS 9.0.1 primele impresiiiOS 9.0.1 a fost lansat aseara de catre compania Apple si stiu ca foarte multi dintre voi l-ati asteptat cu nerabdare in speranta ca el va aduce o multitudine de imbunatatiri pentru modul de functionare al iDevice-urilor.

Compania Apple a specificat foarte clar faptul ca iOS 9.0.1 a fost creat pentru a rezolva unele buguri ale sistemului de operare, pentru a il face mai stabil, dar si pentru a rezolva unele probleme de performanta pe care acesta le are, asa ca teoretic ar trebui sa aveti o experienta de utilizare foarte buna.

Am instalat aseara actualizarea pe iPhone 6 Plus si primele impresii iOS 9.0.1 sunt bune dupa ce m-am jucat cu el inainte sa ma culc, compania Apple facand cateva schimbari care ofera, cel putin pentru mine, o experienta de utilizare mult mai buna decat in cazul iOS 9.

iOS 9.0.1 – primele impresii

Ceea ce veti observa chiar din primele momentele ale utilizarii iOS 9.0.1 este o imbunatatire a performantelor iPhone, iPad sau iPod Touch-urilor, totul functionand mult mai bine decat in cazul versiunii initiale a iOS 9, compania Apple facand totul foarte rapid abia acum.

Primele impresii iOS 9.0.1 se rezuma totusl la rapiditatea cu care se desfasoara toate actiunile si la o aparenta rezolvare a unor probleme care impiedicau accesarea unor functii sau creau dificultati in accesarea lor, insa mai mult de atat nu va pot spune in momentul de fata.

Acest articol privind primele impresii iOS 9.0.1 nu includ si informatii privind autonomie bateriei iOS 9.0.1 deoarece nu am cum sa va ofer detalii despre asa ceva din moment ce au trecut abia 12 ore din momentul lansarii sale si oricine trage concluzii atat de repede se pripeste.

Acestea fiind spuse, primele impresii iOS 9.0.1 sunt foarte bune, cel putin in baza a ceea ce am vazut pana acum, insa ramane sa vad cum evolueaza autonomia bateriei iOS 9.0.1 pentru a va oferi o imagine completa cu privire la tot “pachetul” oferit de Apple.