Instalarea iOS 9.1 public beta 2

Instalare iOS 9.1 public beta 2Instalarea iOS 9.1 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch este posibila din aceasta seara multumita lansarii iOS 9.1 public beta 2 de catre compania Apple, iar acest articol va va ajuta sa faceti aceasta procedura fara probleme.

Dupa cum v-am spus deja in repetate cazuri pana acum, facand instalarea iOS 9.1 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch nu veti obtine foarte multe beneficii deoarece Apple nu a implementat chiar atat de multe schimbari notabile pentru terminalele noastre.

Totusi, instalarea iOS 9.1 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch ar putea aduce performante mai bune decat in cazul utilizarii iOS 9.0.1, astfelc a s-ar putea sa aveti parte de o experienta de utilizare mult mai buna a terminalelor voastre, insa doar in ceea ce priveste performante,e nu si functionalitatea.

Compania Apple le permite oricaror posesori de iPhone, iPad si iPod Touch-uri sa faca instalarea iOS 9.1 public beta 2 fara vreo restrictie, iar daca nu sunteti multumiti de el, atunci puteti face downgrade la iOS 9.0.1 pentru a readuce lucrurile la o oarecare normalitate.

Instaleaza iOS 9.1 public beta 2

Inainte de a incepe instalarea iOS 9.1 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch asigurati-va ca aveti minim 1.2 – 1.8 GB de spatiu de spatiu disponibil deoarece instalarea nu va necesita descarcarea a doar cateva sute de MB, iar in final trebuie sa va spun sa faceti totul printr-o conexiune WiFi deoarece veti avea de descarcat un fisier mare.

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La finalul acestui proces veti avea iOS 9.1 public beta 2 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch, insa trebuie sa fiti rabdatori deoarece descarcarea fisierelor va necesita timp, iar instalarea nu va fi chiar atat de rapida precum va imaginati.

7 COMENTARII

  1. Trebuie sa faci back-up pt 9.0.1? Ce parere aveti de 9.1 beta 2, merita incercat de instalat? Eu am un 6 plus si nu stiu cat de stabil va fi aceasta versiune. Mersi