Lansarea iPhone 6S – cozile din intreaga lume – UPDATE

lansarea iPhone 6s cozi Apple StoreLansarea iPhone 6S are loc in aceasta noapte si maine dimineata in 12 tari de pe glob cu sute de locatii in care Apple si partenerii sai vor incepe sa vanda iPhone 6S si iPhone 6S Plus pentru miile sau zecile de mii de oameni ce se vor aseza la cozi in fata magazinelor.

Inca din aceasta dupa-amiaza au inceput sa se formeze primele cozi pentru lansarea iPhone 6S, iar separat de robotul care asteapta sa cumpere iPhone 6S avem si foarte multi oameni din diverse orase de pe glob care asteapta rabdatori sa cumpere noile produse ale companiei Apple.

UPDATE: Aici puteti vedea si primele inregistrari video cu lansarea iPhone 6S.

In Germania si SUA sunt formate deocamdata cele mai mari cozi pentru lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa pana dimineata vom vedea cozi similare in Franta, Japonia, China, Hong Kong, Singapore, Canada si multe, multe alte locatii in care terminalele vor fi vandute.

In acest articol voi publica toate pozele si clipurile video cu oamenii care asteapta la coada lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, asa ca daca doriti sa vedeti cum asteapta lumea intreaga noile produse Apple, nu uitati sa reveniti in acest articol pe parcursul acestei seri si maine.

Birmingham, Marea Britanie

lansarea iPhone 6s cozi Apple Store 1

Chicago, SUA

lansarea iPhone 6s cozi Apple Store 2

Hamburg si Munchen, Germania

lansarea iPhone 6s cozi Apple Store Honks

lansarea iPhone 6s cozi Apple Store 3

lansarea iPhone 6s cozi Apple Store 4

lansarea iPhone 6s cozi Apple Store Lagerbild

lansarea iPhone 6s cozi Apple Store Munchen

San Francisco, Boston – SUA

lansarea iPhone 6s cozi Apple Store Miami

coada iPhone 6S San Francisco

lansarea iPhone 6s cozi Apple Store 5

lansarea iPhone 6s cozi Apple Store Boston

Sydney, Australia

robot coada iPhone 6S 3

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate 1

lansarea iPhone 6s cozi Apple Store Sydney

Noua Zeelanda

iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate

7 COMENTARII

  1. Sunt exact aceleasi cozi. Anul trecut aveam rezervare la Berlin pt iPhone 6 si cand am ajuns am vazut cativa oameni in fata care stateau la o coada separata.
    Am zis ca s-a dus febra iPhone. Ceea ce nu vazusem eu erau vreo 500 de oameni care stateau la coada dupa cladirea Apple Store-ului, deci imaginile nu spun toata povestea.