Samsung trimite oameni la lansarea iPhone 6S, incearca sa pacaleasca unii clienti Apple

Samsung lansare iPhone 6SLansarea iPhone 6S a fost primita cu bucurie si aplauze in multe zone de pe glob, inclusiv in Londra unde Samsung a trimis un grup de persoane pentru a-i promova terminalele Samsung Galaxy S6 Edge+ in fata celor care asteptau la coada.

In imaginea de mai sus puteti vedea persoanele angajate de catre Samsung sa se plimbe prin fata unui Apple Store din Londra, ele avand un banner cu Samsung Galaxy S6 Edge+ in spate, tentativa celor de la Samsung fiind de a convinge fanii Apple sa renunte la iPhone 6S si iphone 6S Plus.

Pentru ca asta nu a fost de ajuns, compania de marketing angajata de catre Samsung a oferit sticle de apa, paturi si perne gratuite celor care asteptau la coada, ele avand marcat hashtag-ul #nextisnew, acesta fiind folosit si de catre coreeni pentru promovarea propriilor produse pe retelele de socializare.

Oferind aceste lucruri gratuite, compania de marketing a incercat sa si filmeze fanii Apple cu ele in mana pentru a arata lumii intregi ca acestia sunt de fapt fani ai companiei Samsung, iar unii dintre ei n-au fost chiar atat de multumiti de aceasta tentativa de a promova in mod gresit brand-ul coreenilor.

Samsung lansare iPhone 6S 1

Practic Samsung este atat de disperata acum incat simte nevoia sa strice bucuria unor oameni cu incercarea de a demonstra ca ea este populara, insa oare la ce ne putem astepta de la coreenii care stiu doar sa copieze produsele altora ?