iPhone 6S – lansare cu bucurie si aplauze in intreaga lume

iphone 6s lansare bucurie aplauzeIn cursul noptii trecute iPhone 6S si iPhone 6S Plus au fost lansate in sudul planetei si v-am prezentat deja in acest articol cozile pentru lansarea iPhone 6S, iar acum vedem si primele inregistrari ale evenimentelor organizate de catre Apple si partenerii sai.

Pentru cei dintre voi care nu au participat vreodata la o lansare a unui iPhone in cadrul unui Apple Store, ei bine angajatii companiei organizeaza o ceremonie de “primire” a clientilor pe care o puteti vedea in clipurile video de mai jos, partenerii Apple actionand aproximativ la fel.

Noaptea trecuta a fost una ploioasa in multe zone de pe glob, insa zeci de mii de fani Apple au asteptat in frig si ploaie deschiderea Apple Store-urilor si a magazinelor partenere Apple pentru a putea cumpara noile terminale ale celor din Cupertino.

Articolul va fi actualizat pe parcursul zilei pe masura ce noi clipuri video vor fi disponibile.

https://www.youtube.com/watch?v=4BjcpLJ_wCs

7 COMENTARII

  1. Acum am primit si eu al meu 6S 64Gb. Ce pot sa supun e ca se misca extraordinar de bine cum era de asteptat. Imi place foarte mult acest 3D Touch. Acum sa vad cum se v-a comporta in zilele urmatoare.

  2. Daca ar fi sa cumpar din SUA iphone 6s, as putea sa il folosesc in retele din Romania, spre exemplu sa achizitionez iphone 6s de la cei de la T-Mobile si sa il pot folosi aicea in RO in reteaua Orange ?