Asa faci Live Photos pe iPhone 6S (Video)

asa folosesti Live PhotosLive Photos este una dintre cele doua functii “fanion” ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, separat de 3D Touch aceasta functionalitate oferindu-ne posibilitatea de a inregistra poze animate pe care le putem mai apoi trimite oricui dorim sau pe care le putem folosi ca si wallpaper animat.

Dupa cum v-am spus deja in articolul privind tehnologia din spatele Live Photos, compania Apple combina poze cu filme scurte pentru a ne oferi aceste poze animate care au si sunete, ele ocupand de 2 ori mai mult spatiu decat o poza normala facuta folosind camera.

Deocamdata Live Photos pot fi cu greu partajate pe YouTube, iar pe retelele de socializare ele vor fi afisate ca poze normale, statice, insa cei de la Facebook sustin ca pana la sfarsitul anului vor implementa suport pentru ele si ar fi bine sa se grabeasca.

Acestea fiind spuse, in clipurile video de mai jos veti descoperi cum faceti Live Photos cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus, dar si cum arata imaginile inregistrate de catre alte persoane.

Cum fac Live Photos cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus ?