Live Photos genereaza probleme pentru camera iPhone 6S

Live Photos problema poze iPhone 6SLive Photos genereaza probleme pentru camera iPhone 6S si iPhone 6S Plus, noul sistem afectand calitatea pozelor inregistrate folosind noile terminale in conditii de luminozitate scazuta, desi multi nu s-ar fi asteptat la asa ceva.

Live Photos a fost creata pentru a ne permite sa inregistram poze animate folosindu-ne terminalele, insa se pare ca sistemul afecteaza serios camera iPhone 6S si iPhone 6S Plus cand vine vorba despre inregistrarea de poze in conditii de luminozitate scazuta, dezactivarea sa rezolvand problema.

Explicatia problemei suna cam asa: Live Photos inregistreaza constant continut video la 12 FPS, expunerea nefiind suficient de mare pentru a inregistra imagini clare, ISO-ul fiind deasemenea afectat de mentinerea activa a Live photos in terminale.

Practic avand Live Photos activat tot timpul, aplicatia Camera nu ajusteaza automat expunerea si ISO-ul pentru ca este prea ocupata cu inregistrarea constanta de continut video, astfel ca dezactivarea sistemului este singura solutie pentru a inregistra poze cat se poate de bune.

Diferenta in calitatea pozelor inregistrate cu Live Photos pornit si oprit este foarte mare, din cate se pare, asa ca este recomandat sa opriti acest sistem cand inregistrati poze normale, altfel calitatea acestora va fi serios afectata si va veti intreba fara rost de ce ati inregistrat poze de calitate slaba.

 

4 COMENTARII