Live Photos si problemele de intimitate

6

Live Photos functionalitateLive Photos este o functie speciala a iPhone 6S si iPhone 6S Plus care permite inregistrarea de poze in format similar Motion JPEG, ele fiind animate si avand atasat continut audio inregistrat impreuna cu ele.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Pentru a realiza aceste tipuri de poze, camera terminalelor iPhone 6S si iPhone 6S Plus inregistreaza continut timp de 1.5 secunde inainte si dupa apasarea butonului de inregistrare a unei Live Photo, insa Apple sustine ca nu tot continutul este salvat.

Conform Apple, desi aplicatia Camera inregistreaza 1.5 secunde de continut inainte de a apasa butonul de inregistrare a unei Live Photo, poza finala nu are acel continut, ci doar cele 1.5 secunde trecute dupa apasarea butonului pentru a face poza respectiva.

In cele 1.5 secunde nu se salveaza continut in terminale si el nu este partajat catre serverele Apple sau alte dispozitive, deci puteti sta linistiti ca nimeni nu va vedea ceea ce se intampla inainte ca voi sa inregistrat o Live Photo.

Although the camera is “recording” while you’re in Live Photo mode, the device will not save the 1.5 seconds before until you press the camera button. The pre-captured images are not saved to the user’s device nor are they sent off the device.

Totusi, accesarea sectiunii Live Photos din aplicatia Camera va genera o inregistrare continua de continut si consum constant de baterie pana cand noi facem efectiv poza, insa doar cele 1.5 secunde dupa inregistrare pozei sunt salvate, functia fiind activata implicit.

In aceasta idee, trebuie sa fiti constienti ca functia Live Photos este activata automat de fiecare data cand deschideti aplicatia Camera si ca pozele ocupa de 2 ori mai mult spatiu decat cele normale, dar ca numai continutul inregistrat dupa apasarea butonului dedicat va fi salvat automat de catre terminale.