Prima Pagina iPhone 6S Live Photos si problemele de intimitate

Live Photos si problemele de intimitate

Live Photos functionalitateLive Photos este o functie speciala a iPhone 6S si iPhone 6S Plus care permite inregistrarea de poze in format similar Motion JPEG, ele fiind animate si avand atasat continut audio inregistrat impreuna cu ele.

Pentru a realiza aceste tipuri de poze, camera terminalelor iPhone 6S si iPhone 6S Plus inregistreaza continut timp de 1.5 secunde inainte si dupa apasarea butonului de inregistrare a unei Live Photo, insa Apple sustine ca nu tot continutul este salvat.

Conform Apple, desi aplicatia Camera inregistreaza 1.5 secunde de continut inainte de a apasa butonul de inregistrare a unei Live Photo, poza finala nu are acel continut, ci doar cele 1.5 secunde trecute dupa apasarea butonului pentru a face poza respectiva.

In cele 1.5 secunde nu se salveaza continut in terminale si el nu este partajat catre serverele Apple sau alte dispozitive, deci puteti sta linistiti ca nimeni nu va vedea ceea ce se intampla inainte ca voi sa inregistrat o Live Photo.

Although the camera is “recording” while you’re in Live Photo mode, the device will not save the 1.5 seconds before until you press the camera button. The pre-captured images are not saved to the user’s device nor are they sent off the device.

Totusi, accesarea sectiunii Live Photos din aplicatia Camera va genera o inregistrare continua de continut si consum constant de baterie pana cand noi facem efectiv poza, insa doar cele 1.5 secunde dupa inregistrare pozei sunt salvate, functia fiind activata implicit.

In aceasta idee, trebuie sa fiti constienti ca functia Live Photos este activata automat de fiecare data cand deschideti aplicatia Camera si ca pozele ocupa de 2 ori mai mult spatiu decat cele normale, dar ca numai continutul inregistrat dupa apasarea butonului dedicat va fi salvat automat de catre terminale.

 • radu

  Aicea ai dreptate , ce se intampla cu iPhoneul de 16 giga? Doua aplicati si 1000 de poze si cam atat.

 • icetkk

  @Zaone
  Nu ai înțeles. Live Photos salvează 1.5 secunde înainte și după, filmulețul având trei secunde.
  Ce încearcă să ne explice textul pe albastru este că, deși camera filmează de când deschidem aplicația “Camera” (pentru că nu ar avea cum să știe când facem poza, deci el trebuie să filmeze de la început), nu se stochează decât 1.5 secunde din filmarea anterioară apăsării butonului de poză, restul de filmare (care poate avea multe minute, dacă te gândești că deschizi camera să faci o poză și aștepți cadrul perfect) nu se salvează și nici nu este partajat spre vreun server.

 • Sincer, am citit de ambele, ca sunt 1.5 si ca sunt 3, din ce a prezentat Apple, par sa fie trei. Unii explica faptul ca alea 1.5 secunde dinate se sterg, ma rog.

 • Srb Srb

  acuma serios daca esti genul care ai 1000 de poze clar mergi pe 64gb sau 128gb..fiecare isi ia modelul de stocare care este bun pt el. 1000 de poze nici daca ar fi fost 32gb nu cred ca ar fi fost deajuns

 • Pingback: Live Photos - filme si poze combinate pe iPhone 6S | iDevice.ro()

 • Pingback: Cum fac Live Photos pe iPhone 6S (Video) | iDevice.ro()