Prima Pagina carcasa Blackberry si ASUS ironizeaza Smart Battery Case

Blackberry si ASUS ironizeaza Smart Battery Case

Blackberry PrivSmart Battery Case nu este doar tinta ironiilor utilizatorilor de produse Apple din lumea intreaga, ci si tinta competitorilor producatori de smartphone-uri, cei de la Blackberry, ASUS si LG avand grija sa profite de trend-ul actual de a lua in ras compania Apple.

Ieri cei de la LG au ironizat Smart Battery Case si nu iPhone 6S asa cum am crezut initial, insa astazi Blackberry a publicat un tweet pe Twitter in care spunea ca posesorii Blackberry Priv nu au nevoie de carcase de 100 de dolari, autonomia de 22 de ore a smartphone-ului canadienilor fiind suficient de buna pentru clienti.

In acelasi ton, cei de la ASUS au dus lucrurile mai departe facand o comparatie intre autonomia oferita de iPhone 6S cu a sa Smart Battery Case si Zenfone Max, incercand sa arate ca terminalul lor ofere o autonomie mult mai buna.

Problema cu aceasta comparatie sta in faptul ca ASUS nu a luat in calcul autonomia standard oferita de iPhone 6 si iPhone 6S + cea oferita si de Smart Battery Case, cifrele finale fiind cu mult mai mari fata de cele oferite de catre Zenfone Max.

In final, Apple merita toate ironiile pentru ca a lansat o carcasa cu un design foarte urat.