Blackberry si ASUS ironizeaza Smart Battery Case

4

Blackberry PrivSmart Battery Case nu este doar tinta ironiilor utilizatorilor de produse Apple din lumea intreaga, ci si tinta competitorilor producatori de smartphone-uri, cei de la Blackberry, ASUS si LG avand grija sa profite de trend-ul actual de a lua in ras compania Apple.

Ieri cei de la LG au ironizat Smart Battery Case si nu iPhone 6S asa cum am crezut initial, insa astazi Blackberry a publicat un tweet pe Twitter in care spunea ca posesorii Blackberry Priv nu au nevoie de carcase de 100 de dolari, autonomia de 22 de ore a smartphone-ului canadienilor fiind suficient de buna pentru clienti.

In acelasi ton, cei de la ASUS au dus lucrurile mai departe facand o comparatie intre autonomia oferita de iPhone 6S cu a sa Smart Battery Case si Zenfone Max, incercand sa arate ca terminalul lor ofere o autonomie mult mai buna.

Problema cu aceasta comparatie sta in faptul ca ASUS nu a luat in calcul autonomia standard oferita de iPhone 6 si iPhone 6S + cea oferita si de Smart Battery Case, cifrele finale fiind cu mult mai mari fata de cele oferite de catre Zenfone Max.

In final, Apple merita toate ironiile pentru ca a lansat o carcasa cu un design foarte urat.