Prima Pagina Apple Apple explica sistemele de securitate ale iOS 9

Apple explica sistemele de securitate ale iOS 9

masuri de securitate iOS 9Astazi compania Apple a actualizat sectiunea website-ului sau in care detaliaza sistemele de securitate implementate in iOS 9 si iPhone 6S pentru protejarea utilizatorilor, dar si modul in care protejeaza intimitatea acestora in timpul folosirii produselor si a serviciilor sale.

De la Siri si pana la Apple Pay, compania Apple explica in detaliu cum incearca sa pastreze intimitatea utilizatorilor in timpul folosirii serviciilor care au la baza iCloud sau iTunes Store, fie ca este vorba despre plati online sau despre simple intrebari puse asistenului Siri.

Unele dintre informatiile oferite de catre compania Apple sunt deja stiute si aici ma refer la modul in care ea nu preia informatii despre cartile de credit pentru Apple Pay, insa americanii ofera si detalii despre modul in care afiseaza reclame pentru Apple News.

Mai mult decat atat, Appel ofera statistici pentru numarul de cereri de furnizare de date personale ale utilizatorilor facute de catre agentiile guvernamentale, peste 93% dintre acestea fiind respinse de catre compania Apple, chiar si atunci cand exista mandate judecatoresti.

As you add photos, messages, contacts, and credit cards to your Apple devices, they become more personal. So we design innovative ways to protect that data. And we build powerful safeguards into our operating systems, our apps, and the devices themselves. Because the things you rely on every day should keep your personal information safe.

In continuare Apple sustine ca nu are acces la mesajele din iMessage, la pozele din backup-urile iCloud sau la informatiile aplicatiilor noastre, totul fiind protejat intr-un format care nu ii ofera acces decat la un numar restrans de informatii care nu afecteaza intimitatea utilizatorilor.

Mai mult detalii despre modul in care Apple ne protejeaza intimitatea veti gasi in acel website, insa desigur ca majoritatea dintre voi stiu deja ca nu tot ceea ce spune Apple acolo se si aplica in lumea reala, cei din Cupertino avand in realitate acces la mai mult date decat dau de inteles.

SURSAApple Privacy
LIKE
Articolul anteriorOS X El Capitan va fi lansat maine
Urmatorul articolLIVE STREAM prezentare Google Nexus 5X, Nexus 6P