Cum functioneaza live wallpaper pe iPhone 6S

In iPhone 6S compania Apple ne ofera posibilitatea de a folosi Live Photos ca si wallpaper pentru ecranul de blocare sau ecranul principal de aplicatii, ele putand fi denumite generic live wallpaper pentru ca vorbim in esenta de niste wallpaper-uri animate, cel putin in teorie.

Daca va gandeati ca aceste live wallpapers vor fi animate direct pe ecranul iPhone 6S sau iPhone 6S Plus atunci cand accesati ecranul de blocare sau pagina principala de aplicatii, ei bine lucrurile nu stau chiar asa, iar in clipul video de mai jos puteti vedea exact la ce ma refer.

Pentru a vedea un live wallpaper va trebui sa apasati puternic pe ecran deoarece el va fi animat numai dupa ce intreprindem aceasta actiune, ea fiind aceeasi care trebuie facuta pentru a vedea o Live Photo in aplicatia Poze, Photos, a sistemului de operare iOS 9.

Live Wallpaper-urile pot fi setate foarte usor din aplicatia Settings, Configurari, sau din aplicatia Poze, Photos, insa in cel din urma caz trebuie sa aveti Live Photos inregistrate de catre voi.