Aplicatia Facebook va avea o noua functie asteptata de milioane de oameni!

Aplicatia Facebook urmeaza sa le ofere utilizatorilor din lumea intreaga posibilitatea de a folosi Chromecast pentru a afisa imagini pe ecranele televizoarelor pe care le folosesc in viata de zi cu zi, ideea fiind una extrem de interesanta pentru o retea de socializare.

Avand in vedere ca Google pune foarte mare accent pe posibilitatea de a vedea continut multimedia in cadrul retelei sale, suportul pentru Google Chromecast este normal deoarece utilizatorii vor vedea toate clipurile video din News Feed direct pe televizoare.

Aplicatia Facebook pentru Android va avea suport pentru Chromecast la inceput, cei de la Facebook oferind in momentul de fata o versiune beta care are acest suport oferit, un buton Chromecast fiind afisat in interfata de redare a clipurilor video, apasarea sa afisand continutul pe un televizor.

Facebook concureaza cu YouTube in segmentul de video sharing, iar suportul pentru Chromecast va fi un pas major spre a depasi reteaua celor de la Google, insa el va fi grozav si pentru Facebook Live care permite vizualizarea de feed-uri video sau inregistrarea de stream-uri video.

… Facebook’s default mobile video tool with an embedded Chromecast icon. When he pressed it, his Chromecast appeared to be preparing to stream the video… but then remained on a Facebook-branded loading page indefinitely.

Deocamdata nimeni nu stie cand ar urma sa ofere Facebook acest suport pentru Chromecast utilizatorilor din lumea intreaga, insa din moment ce functia este disponibila intr-o versiune beta publica a aplicatiei, este clar ca nu va dura mult pana cand ea va fi disponibila.

Facebook Chromecast

Facebook Chromecast 1