iPhone 6S Touch ID este prea rapid (Video)

iPhone 6S Touch ID este prea rapid in citirea amprentelor in momentul apasarii butonului Home al iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar daca va uitati la clipul video de mai jos veti vedea atunci cand apas pe butonul Home pentru a afisa notificarile din LockScreen imi este citita automat amprenta si se face deblocarea.

Apasarea butonului Home cu Touch ID activ pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus va avea drept efect deblocarea imediata a terminalelor fara a mai vedea notificarile care sunt afisate in LockScreen si cred ca multi au realizat cat de problematica este aceasta functionalitate oferita de Apple.

Touch ID din iPhone 6S scaneaza mult mai repede si mai exact amprentele degetelor noastre, insa aceasta rapiditate nu este de bun augur deoarece in final ajungem de sa pierdem date importante din LockScreen si trebuie sa le cautam mai apoi prin Notifications Center, asta daca nu dispar de tot avand in vedere ca iOS 9 are probleme cu notificarile.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu actioneaza Touch ID in momentul apasarii butonului Home cand terminalele sunt blocate si utilizatorii pot accesa ecranul de blocare pentru a vedea notificarile, insa in iPhone 6S si iPhone 6S Plus lucrurile nu stau asa si accesul la LockScreen nu mai este posibil decat apasand butonul Lock.

Pentru ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus au ajuns la iDevice.ro, clipul video de mai sus a fost inregistrat in format 4K pe iPhone 6S.

9 COMENTARII

  1. apesi cu marginea degetului.. mama ce problema mare aveti si voi

    de-ar fi 6le meu macar pe sfert la fel de rapid ce fericit as fi..