Aplicatia Google Drive a fost actualizata

Google Drive

Google Drive este un sistem dezvoltat de catre Google pentru toti utilizatorii serviciilor sale, el permitand stocarea aproape oricarui tip de fisiere in serverele Google si accesarea lor din aproape orice mediu conectat la internet.

Actualizată în cursul acestei seri, aplicatia aduce pentru utilizatori posibilitatea de a salva pozele din aplicatia Poze, Photos, sau de a le partaja rapid oriunde dorim, insa si optiunea de a edita diverse documente si a le salva in Google Drive prin diverse aplicatii disponibile in App Store.

  • Back up and share photos and videos from the iOS Photos app
  • Open, edit and save back to Drive using other apps

Google Drive este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Articolul precedentApple dezvolta un inel inteligent
Articolul următorPrimul test de viteza in Digi Mobil 4G
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.