Apple dezvolta un inel inteligent

Apple dezvolta un intel inteligentApple dezvolta un inel inteligent conform unui brevet de inventie facut public astazi, compania din Cupertino gandindu-se ca utilizatorii vor face in mod natural trecerea de la Apple Watch la accesorii mult mai personale, dar si mult mai mici.

Inelul inteligent al celor de la Apple ar putea functiona in tandem cu un smartphone, ceea ce nu surprinde pe cineva, insa Apple crede ca acest produs ar putea avea un touchpad sau un touchscreen pentru control, acesta putand fi combinat cu un sistem de haptic feedback.

Inelul inteligent al Apple ar putea avea un microfon pentru dictarea comenzilor si ar putea intui ceea ce scriem in baza miscarilor pe care le face mana, deci teoretic inelul ar putea fi folosit pentru a introduce text in aplicatiile instalate in terminale mobile, de exemplu.

Appel spune ca inelul sau inteligent ar fi extrem de util pentru a controla anumite aplicatii sau functii ce nu sunt usor de controlat cu un ecran tactil, sistemul de control putand fi efectuat chiar si atunci cand ecranul unui smartphone este complet inchis.

Use of existing touchpads and touch-screen displays, however, may be cumbersome, inconvenient, or inefficient for certain tasks and applications. A user’s hands may be preoccupied with another task, for example, or the user’s hands and/or arms may become fatigued after holding the device in a viewing position for extended periods of time. The light emitted by a touchscreen may be inappropriate in certain social environments or even dangerous if it gives away the position of a threatened user. Furthermore, switching back-and-forth between different input modes, such as a keyboard and mouse, may be inefficient. A need therefore exists for a more discreet, safer, more efficient, or more ergonomic way to interact with touch pads or touch screens.

Practic Apple spune ca acest inel inteligent ne-ar putea ajuta sa nu pierdem momente importante din viata noastra sau sa nu mai stam mereu cu ochii in ecranele terminalelor mobile cand ceva se intampla in fata noastra, inelul preluand sistemul de control.

Desigur ca ideea in sine este grozava, insa de la brevet de inventie si pana la produs este o cale foarte lunga, majoritatea brevetelor de inventie ale Apple ramanand exact ceea ce sunt.

5 COMENTARII

  1. o sa aveti i-rahaturi si in dos. si capitanul ahab o sa si le ia pe toate, desi va taia de la gura puradeilor sai pentru asta. jumatate de pe site-ul asta nu au venituri mai mari de 1500 ron pe luna, dar au aifon 9 si aifon 9s… ca e la moda. nu conteaza ca se blocheaza la greu, nu conteaza ca bateria le scade cu orice nou update, nu conteaza ca trebuie sa-si hacuiasca telefonul ca sa aiba si eu programe pe care altfel nu ar da bani. roboti. pe asta mizeaza si apple. pe prostia voastra ma. ma cac pe inele voastre, de prosti facuti gramada. ati depasit deja si stadiul de mase de manevra