Primul test de viteza in Digi Mobil 4G

Primul test de viteza in Digi Mobil 4GPrimul test de viteza in Digi Mobil 4G este vizibil in imaginea alaturata, reteaua operatorului de telefonie mobila descurcandu-se destul de bine desi in momentul de fata este in cea mai mare parte neutilizata deoarece acum clientii RCS & RDS abia incep sa isi activeze conexiunile 4G.

Primul test de viteza in Digi Mobil 4G dnota faptul ca viteza pe care utilizatorii o pot atinge in navigarea pe internet prin reteaua 4G RCS & RDS este comparabila cu cea oferita de catre Telekom, asta daca lucrurile vor ramane asa.

Cei de la RCS & RDS sustin ca au instalat aproximativ 200 puncte de acces 4G in cele 12 orase in care reteaua Digi Mobil 4G este activa in momentul de fata si sunt destul de neincrezator in faptul ca viteza se va pastra sau va creste dupa ce utilizatorii vor incepe sa foloseasca 4G-ul la scara larga.

Comparand primul test de viteza in Digi Mobil 4G cu testele 4G pe care le-am facut acum un an si jumatate intr-o retea 4G destul de “goala” a celor de la Orange intr-un oras din Romania va spun ca RCS & RDS are o viteza ce reprezinta o treime din cea obtinuta de catre mine atunci.

Chiar si asa, primul test de viteza in Digi Mobil 4G ne arata ca reteaua este capabila sa primeasca utilizatori, testul de mai sus fiind facut in Constanta, asa ca daca aveti si alte imagini cu dovezi ale vitezei internetului in Digi Mobil 4G, va rog sa le atasati in comentarii sau sa le trimiteti la zaone@idevice.ro.

Pentru a activa conexiunea 4G pe abonamentul vostru trebuie sa faceti activarea folosind meniul self care *111# si sa asteptati mesajul de confirmare, eventual sa va si reporniti terminalul daca la comutarea pe reteaua 4G nu este facuta trecerea.

UPDATE: Si un test facut in Timisoara!

Digi Mobil 4G viteza internet 2

UPDATE 2: Si un test din Bucuresti.

Digi Mobil 4G viteza internet Bucuresti

21 COMENTARII

  1. Nu este normal sa dezvolte pe ambele parti in acelasi timp? Pana se termina intelegerea cu Vodafone pe partea de roaming vor avea timp probabil sa rezolve si acoperirea. Daca nu, de asta exista concurenta, sa ne mutam la alta companie care ofera ceva mai potrivit pentru necesitatile personale.