Downgrade iOS 8.4.1 si iOS 9 nu mai poate fi facut

Downgrade iOS 8.4.1 si iOS 9 nu mai poate fi facutDowngrade iOS 8.4.1 si iOS 9 nu mai poate fi facut incepand din cursul noptii trecute, compania Apple blocand semnarea celor doua versiuni ale sistemului de operare in vederea instalarii in iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

Avand in vedere ca iOS 9.0.2 a fost lansat aseara de catre compania Apple si el blocheaza o vulnerabilitate importanta, se pare ca s-a luat decizia de a intari suplimentar securitatea sistemului de operare prin blocarea posibilitatii de a instala aceste versiuni ale iOS.

iOS 8.4.1 a fost lansat cu cateva luni de zile in urma, in timp ce iOS 9 a fost lansat abia acum 2 saptamani de zile, insa conteaza mai putin cand aceste versiuni ale iOS ne-au fost puse la dispozitie deoarece importanta pentru Apple pare sa fie imposibilitatea de a le instala.

Avand in vedere ca saptamana trecuta a aparut un zvon care sugera ca un iOS 8.4.1 jailbreak este pregatit pentru instalare, compania Apple s-a grabit in a bloca optiunea de a mai reveni la aceasta versiune a sistemului de operare, deci in momentul de fata nu mai exista vreo metoda prin care o puteti instala in terminalele voastre.

Downgrade de la iOS 9.0.2 la iOS 9.0.1 este posibil in continuare si probabil va ramane in continuare posibil in urmatoarele doua saptamani, asa ca puteti reveni la aceasta versiune a sistemului de operare daca vi se pare ca ea ofera performante mai bune pentru terminalele voastre.

3 COMENTARII