Cum recunoaste Hey Siri vocile proprietarilor

Cum recunoaste Hey Siri vocile proprietarilorCum recunoaste Hey Siri vocile proprietarilor de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus ? Aceasta intrebare si-au pus-o multe persoane care au aflat despre sistemul Hey Siri ce activeaza Siri cu o simpla comanda vocala in locul apasarii butonului Home.

V-am spus atunci ca noul sistem Hey Siri recunoaste vocea proprietarului unui iPhone in baza procedurii de activare facuta de catre acesta si in baza unor inregistrari audio facute cu vocea acestuia, iar astazi vedem cat de exact este acest sistem al celor de la Apple.

Unii au spus ca din moment ce Hey Siri poate fi activat cu o simpla comanda vocala, oricine ne va putea debloca iPhone-ul pe strada, insa realitatea demonstreaza ca toti cei care credeau acest lucru nu credeau defapt in capacitatea companiei Apple de a oferi o tehnologie care functioneaza.

Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, Hey Siri recunoaste in mod corect vocea proprietarului terminalului iPhone 6S care rosteste comanda de activare, clipul video demonstrand fara dubiu ca sistemul nu va putea fi activat de catre oricine pe strada cu doar cateva cuvinte.

https://www.youtube.com/watch?v=mKNyaJ2h3e4

Nimeni nu a explicat tehnologia folosita de catre compania Apple pentru a individualiza si a recunoaste in mod corect vocile posesorilor de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa deocamdata sistemul pare sa functioneze destul de bine in terminale pana la proba contrarie.

Avand in vedere ca Hey Siri cu activare vocala chiar si atunci cand terminalele iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu se afla la incarcat are la baza un sistem atat de complex de recunoastere a vocilor, vom vedea cu siguranta si cum se inseala el atunci cand trebuie sa fie corect.

Acest sistem Hey Siri pentru activare prin comanda vocala cand terminalele nu se incarca este disponibil exclusiv pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus deoarece ele au un co-procesor de miscare M9 care functioneaza in permanenta fara a consuma foarte multa energie.

4 COMENTARII