Prima Pagina Digi Mobil Viteza de internet si acoperire Digi Mobil 4G

Viteza de internet si acoperire Digi Mobil 4G

Dezamagire Digi Mobil 4G viteza acoperireReteaua Digi Mobil 4G a devenit activa aseara si v-am prezentat primele teste de viteza in Digi Mobil 4G, ele prezentand o situatie asteptata pentru RCS & RDS, adica viteze de internet destul de mici fata de acel maxim de 150 Mbps oferit de standardul 4G.

Dupa cum puteti vedea in imagini, majoritatea testelor de viteza facute in Digi Mobil 4G arata viteze de aproximativ 30 – 40 Mbps pentru navigare pe internet si upload de pana in 10 Mbps, o exceptie fiind o viteza de 63 Mbps obtinuta in Bucuresti de catre un cititor al iDevice.ro.

Aceste rezultate imi amintesc de lansarea retelelor 4G ale Orange, Vodafone si Telekom care aveau rezultate similare, mici, insa intr-o retea goala lucrurile ar fi trebuit sa stea altfel, unii utilizatori spunand ca acoperirea nu este chiar atat de grozava.

Viteza de internet si acoperire Digi Mobil 4G

Cei dela Digi Mobil au spus ca au amplasat 200 de puncte de acces 4G in cele 12 orase in care reteaua a fost lansata, dar e putin probabil ca ele sa acopere complet acele orase si sa ofere semnal foarte bun in interiorul cladirilor, unii utilizatori nefiin multumiti de acest lucru.

Ieri in Orange 4G obtineam viteze de navigare pe internet de 100 Mbps in centrul Bucurestiului pe iPhone 6S si iPhone 6 Plus, insa nu cred ca Digi Mobil 4G poate oferi asa ceva acum sau vreodata avand in vedere ca reteaua este la inceput si va fi solicitata la maxim.

Dezamagire Digi Mobil 4G viteza acoperire 1

Stiu ca multi dintre voi ma vor critica pentru ceea ce spun, dar daca o retea goala ofera vitezele de mai sus, imaginati-va cum vor sta lucrurile dupa ce va incepe lumea intr-adevar sa se foloseasca de ea si vor fi zeci de mii de oameni conectati simultan.

Chiar daca vitezele de internet 4G ale Digi Mobil nu vor fi comparabile cu cele ale Orange sau Vodafone, partea buna este ca veti avea 15 GB de trafic de internet standard in abonamente, cei de la RCS & RDS gandind bine situatia cu un bonus consistent pentru cei care asteptau viteze mai mari.

Acestea fiind spuse, astept in comentarii parerile voastre despre performantele retelei 4G a Digi Mobil, ea devenind oficial activa incepand de astazi, dar si alte teste de viteza pentru a le oferi si altor utilizatori o imagine completa asupra performantelor retelei.

 • @KTA: Din pacate Digi nu va oferi vreodata ce ofera OTV din punct de vedere al vitezelor de internet.

 • Andrei

  bucuresti obor: http://i.imgur.com/c6tCtH8.jpg
  nu e de pe iPhone dar viteza este foarte buna la download

 • @Andrei: Ti-am zis si pe Facebook, poate fi orice operator ala :))

 • Andrei

  n-am mai văzut upload asa mic pe 4g la restu :))) sigur e digi

 • V.P

  @Andrei , dovedeste ca e vorba de Digi 😜
  Eu acum am ajuns pe sos Petricani spre Pipera , am doua puncte semnal si….. surprizaaaa 44,83 download si 2.73 upload .

 • Andrei

  nu e facuta de mine. e luata de pe un forum

 • Cezar

  in fundeni nu e nici semnal 3g ca lumea dar 4g :)))

 • Capitanul Ahab

  Poate nu tie compatibil telefonul cu frecventele lor

 • Doar pura realitate.

 • Adelin Ștefănuț

  Desi am abonament 4g la Digi,nu il pot activa !(iPhone 6)

 • Ok si cand apesi Enable LTE ce se intampla ?

 • Adelin Ștefănuț

  Cade semnalul si intra pe 3g,nu scrie lte sau 4g