Prima Pagina iPhone 6S Telekom – cel mai bun pret de abonament pentru iPhone 6S

Telekom – cel mai bun pret de abonament pentru iPhone 6S

Telekom vinde cel mai ieftin iPhone 6S si iPhone 6S Plus la abonamentTelekom vinde cele mai ieftine iPhone 6S si iPhone 6S Plus la abonament, operatorul de telefonie mobila pastrand strategia de anul trecut cand a avut cele mai bune preturi la abonament si pentru iPhone 6 sau iPhone 6 Plus.

Anul acesta pretul de abonament al iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Telekom Romania este cu cativa zeci de euro mai mic decat cel practicat de catre companiile Orange sau Vodafone si, ca sa fiu complet sincer, ma asteptam la acest lucru din partea lor.

Ca sa completam situatia va spun si ca Telekom vinde iPhone 6S si iPhone 6S Plus decodate inclusiv la abonament, fiind singurul operator de telefonie mobila din Romania care face in mod oficial acest lucru, neoeficial si cei de la Vodafone putand fi in aceeasi situatie.

Telekom vs Orange – pret de abonament pentru iPhone 6S

iPhone 6S 16 GB pret abonament telekom

In imaginea de mai sus aveti preturile iPhone 6S la abonamentele Telekom ale operatorului de telefonie mobila, in timp ce mai jos aveti preturile iPhone 6S la abonamente Orange recomandate de catre acest operator de telefonie mobila.

La o prima vedere cel mai ieftin iPhone 6S la abonament de 8 euro la Telekom are pretul de 679 euro, in timp ce Orange vinde iPhone 6S la 660 de euro, dar la un abonament care costa 16 euro lunar, deci dublu, diferenta fiind enorma la un calcul anual sau bi-anual.

pret abonament iPhone 6S Orange Romania

Situatia continua si la restul abonamentelor, iar facand o comparatie la abonamentele de 20 de euro de la Telekom si Orange, primul cere 543 de euro pe terminal, in timp ce Orange cere 620 de euro, deci o diferenta de 80 de euro intre produse, una nejustificat de mare.

Telekom vs Vodafone – pret de abonament pentru iPhone 6S

iPhone 6S 16 GB pret abonament telekom

Trecand acum la diferenta dintre preturile de abonament ale Telekom si Vodafone, va spun ca la abonamentul de 8 euro ambii operatori cer 679 de euro pentru terminalele vandute catre clienti, deci aici nu pierdeti nimic la pret, doar la beneficiile primite.

Trecand acum la abonamentele de 20 de euro, pretul de abonament pentru iPhone 6S la abonamentul Telekom este de 543 de euro, in timp ce pretul de abonament pentru iPhone 6S la abonamentul Telekom de 19 euro este de 589 de euro, o diferenta mult mai mica decat in cazul Orange.

Partea interesanta vine totusi la abonamentele mai mari, pretul de abonament pentru iPhone 6S la abonamentul Telekom de 40 de euro fiind de 316 euro, in timp ce pretul de abonament pentru iPhone 6S la abonamentul Vodafone de 50 de euro este de 329 de euro, diferenta fiind mica la pretul de vanzare, dar mare la abonament pe termen lung.

Telekom vs Orange vs Vodafone – pret de abonament pentru iPhone 6S Plus

iPhone 6S Plus 64 GB pret abonament Telekom

Trecand acum la pretul de abonament al iPhone 6S Plus la Orange, Vodafone si Telekom facem o comparatie doar pentru modelul cu 64 GB spatiu de stocare, acesta fiind singurul vandut de catre Telekom in momentul de fata.

Bun, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai sus si mai jos, pretul de abonament al iPhone 6S Plus 64 GB la abonamentul Telekom de 15 euro este 837 euro, in timp ce Orange cere 860 de euro pentru el.

pret abonament iPhone 6S Plus Orange Romania

In cazul abonamentului de 20 de euro, pretul de abonament al iPhone 6S Plus 64 GB la Telekom este de 724 de euro, in timp ce Orange cere 810 euro, diferenta de peste 80 de euro din cazul iPhone 6S fiind pastrata si exemplele continua in acelasi ritm.

Trecand acum la Vodafone, pretul de abonament al iPhone 6S Plus 64 GB la abonamentul Telekom de 8 euro este 905 euro, in timp ce pretul de abonament al iPhone 6S Plus 64 GB la abonameutl Vodafone de 8 euro este de 879 euro, deci cu 26 de euro mai mic.

Pretul de abonament al iPhone 6S Plus 64 GB la abonamentul Telekom de 20 de euro lunar este de 724 de euro, in timp ce pretul de abonament al iPhone 6S Plus 64 GB la abonamentul Vodafone de 19 euro este de 794 de euro, diferenta fiind de 70 de euro intre ele.

Mergand mai departe exemplele continua in acelasi mod si Telekom Ramane operatorul cu cele mai ieftine preturi la abonament pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus in majoritatea covarsitoare a cazurilor.

 • KTA

  numai asa puteti platii de doua ori un iPhone.

 • amfetamin

  “Trecand acum la abonamentele de 20 de euro, pretul de abonament pentru iPhone 6S la abonamentul Telekom este de 543 de euro, in timp ce pretul de abonament pentru iPhone 6S la abonamentul Telekom de 19 euro este de 589 de euro, o diferenta mult mai mica decat in cazul Orange.” M-ai pierdut la fraza asta,cred ca e Vodafone cel cu 19€,adica RED 19.

 • se7en

  @rundown intradevar avem mai multe beneficii la ab ca si cei din germania dar acolo sunt si salarii mult mai mari decat in romania. Nu poti face o comparatie

 • terrymada

  Rundown care este salariul minim garantat in germania?:)

 • Cosmin

  Am fost la SFR in Franta si ei vand iPhone 6s fara abonament la 709 euro si decodat … ceea ce mi se pare ciudat pentru ca pe siteul Apple, un iphone costa 749 euro !!

 • @Cosmin: Vand mai scump ca sa impinga lumea spre parteneri.

 • Adrian Vulpe

  Si in uk e la fel , dar stai linistit ca isi permit la ce salarii sunt acolo comparativ cu Romania

 • Cosmin

  Eu nu zic de prețul de pe site-ul apple… 709 euro la liber e cam cel mai mic preț practicat pana acum de cineva în Europa la o săptămână de la lansare!

 • rundown

  Din cate stiu salariul minim garantat de statul german este de 1100 sau 1200 eur net in mana. Nu sunt sigur exact valoarea exacta. Este posibil sa se fi marit intre timp desi nu cred

 • Boby

  Orange vinde iphone 6s 16gb la abonamentul pro de 42 euro cu 299 euro..uitati-va pe site,am facut eu aceasta comanda..