Orange a lansat iPhone 6S – pret, abonamente

Orange a lansat iPhone 6S - pret, abonamenteOrange a lansat iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar acum vorbim despre preturile la abonamente si pretul standard pentru care operatorul de telefonie mobila vinde cele doua noi smartphone-uri ale companiei Apple incepand din aceasta seara.

Deocamdata puteti precomanda iPhone 6S si iPhone 6S Plus de la Orange Romania cu livrare in data de 9 octombrie si avand in vedere ca nu stim ce stocuri au fost alocate tarii noastre, ar fi bine sa va grabiti in a cumpara unitatea dorita daca doriti sa o puteti primi in 9 octombrie.

Orange vinde iPhone 6S si iPhone 6S Plus la preturi ce incep de la 839 de euro, pret standard(modelul 64 GB al iPhone 6S), si ajung pana la valoarea de 1049 de euro in cazul iPhone 6S Plus cu 128 GB spatiu de stocare, deci aveti o multitudine de optiuni din care sa cumparati ceea ce aveti nevoie.

Orange a lansat iPhone 6S – pret, abonamente

Preturile standard iPhone 6S si iPhone 6S Plus la Orange Romania sunt urmatoarele :

  • iPhone 6S 16 GB – 739 euro;
  • iPhone 6S 64 GB – 839 euro;
  • iPhone 6S 128 GB – 939 euro;
  • iPhone 6S Plus 16 GB – 839 euro;
  • iPhone 6S Plus 64 GB – 939 euro;
  • iPhone 6S Plus 128 GB – 1049 euro;

Pretul iPhone 6S 64 GB, singurul listat de catre compania Orange dintre aceste modele, incepe de la 519 euro cu un abonament recomandat de catre operator, insa desigur ca pretul pentru voi va fi diferit in functie de abonament.

In cazul iPhone 6S Plus pretul de pornire cu un abonament la oferta speciala este de 519 euro pentru versiunea de 16 GB, el ajungand pana la 719 euro in cazul modelului cu 128 GB spatiu de stocare.

orange vinde iPhone 6S doar clientilor

Din pacate Orange Romania nu vinde iPhone 6S si iPhone 6S Plus decat propriilor clienti, in cazul achizitionarii la pret standard, asta in conditiile in care preturile sale sunt cele mai mici din Romania pentru cele doua produse, ele fiind identice cu cele din Apple Store Germania.

Puteti precomanda iPhone 6S si iPhone 6S Plus de la Orange Romania cu livrare in data de 9 octombrie, insa toate terminalele cumparate de la acest operator de telefonie mobila sunt vandute codate, decodarea fiind gratuita doar in cazul in care le cumparati la pret standard.