Prima Pagina iPhone Un delfin a salvat iPhone-ul unei majorete

Un delfin a salvat iPhone-ul unei majorete

delfin iPhone majoretaUn delfin a salvat iPhone-ul unei majorete in Bahamas, dansatoarea angajata de catre echipa Miami Heat fiind in vacanta in exotica locatie cand terminalul sau iPhone s-a pierdut sub apa intr-o sesiune de inot cu delfinii care par sa adore prezenta oamenilor in preajma lor.

In imaginea de mai sus puteti vedea delfinul care a sesizat obiectul nou in apa si s-a grabit sa il recupereze si sa il aduca proprietarei sale de drept, aceasta fiind uimita sa vada ca isi primeste inapoi terminalul de la un animal de la care in mod normal nu s-ar fi asteptat la asa ceva.

Telefonul fusese plasat in barca din care majoreta a sarit in apa pentru a inota in jurul prietenoaselor animale, iar intreaga experienta este cu siguranta una pe care nu o va uita, chiar daca va fi nevoita sa isi cumpere un iPhone nou atunci cand se intoarce in SUA dupa vacanta.

Miami Heat dancer Teressa Cee had left the phone with a friend on a boat while diving with dolphins off the coast of the Bahamas, but he accidentally dropped it into the ocean. However, dolphin Cacique saw the phone drop and dived to the bottom of the ocean to retrieve it.

Acum compania Appel se poate lauda si cu faptul ca delfinii sunt “fanii” iPhone-urilor.

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
  • xxx

    Cum mai exact l-a salvat ? :))