Vodafone reinventeaza iPhone 6S Plus cu un ecran de 5.7 inch

Vodafone iPhone 6S Plus 5.7 inchVodafone revolutioneaza din nou iPhone 6S Plus punand in vanzare un terminal care are un ecran cu diagonala de 5.7 inch, sau cel putin asta ne este dat sa credem daca vizitam versiunea mobila a website-ului Vodafone, iar imaginea din partea dreapta vorbeste de la sine.

Cineva din echipa care creeaza materialele publicitare ale celor de la Vodafone era probabil putin cam obosit zilele trecute cand a creat informatiile privind iPhone 6S Plus, astfel ca reinventat iPhone-ul reinventat de catre Apple si i-a adaugat un ecran de 5.7 inch, cel putin in materialele promotionale.

Greseala exista pe website-ul Vodafone de cateva zile si nimeni n-a observat-o, nici macar eu pana cand un cititor ager al iDevice.ro mi-a atras atentie cu privire la inovatiile celor de la Vodafone in domeniul dezvoltarii de terminale iPhone 6S Plus.

8 COMENTARII

  1. Bine la cat is de prosti baietii nici nu mai mir. In 2010 am fost la ei cu un iphone 4 sa mi-l activeze ca tocmai ce il ridicasem de la emag si saracii s-au scuzat politicos ca nu cunosc procedura de activare:))

  2. Eu am fost in magazin Vodafone si EXISTA modelul de 5.7″ pt extra cost
    Sunt comenzi speciale, se taie o portiune de sus si jos (fara sa afecteze touchid sau difuzorul) si intr-adevar se trage de ecran si devine de 5.7″
    Dar nu prea se merita pt 50 euro in plus fata de modelul de iphone 6splus