iPhone 6S Plus se indoaie mai greu decat Samsung Galaxy Note 5

iPhone 6S Plus indoaie mai greu decat Samsung Galaxy Note 5iPhone 6S Plus se indoaie mai greu decat Samsung Galaxy Note 5, iar acest lucru este dovedit de un test de rezistenta complex efectuat de catre o companie specializata in vanzarea de garantii pentru terminalele mobile din lumea intreaga.

In clipul video de mai jos veti vedea o varietate de teste facute pentru iPhone 6S, iPhone 6S Plus si Samsung Galaxy Note 5, smartphone-ul celor de la Samsung fiind promovat ca avand o rezistenta mai mare decat produsele Apple, mai putin in ceea ce priveste indoirea.

iPhone 6S Plus se indoaie daca aplicam o forta de 81 KG pe partea sa mediana, in timp ce iPhone 6S si Samsung Galaxy Note 5 se indoaie daca aplicam o forta de doar 77 de KG pe partea lor mediata, diferenta parand mica, insa in realitate ea este suficient de mare pentru a conta.

iPhone 6S Plus se indoaie mai greu decat Samsung Galaxy Note 5

Separat de testul indoirii, iPhone 6S, iPhone 6S Plus si Samsung Galaxy Note 5 au fost aruncate, bagate sub apa si incalzite, toate avand aceleasi rezultate in teste, diferenta dintre ele fiind facuta in cazul utilizarii la temperaturi mai mici de 0 grade Celsius.

Aici Samsung Galaxy Note 5 a functionat timp de 2 ore, sau de 2 ori mai mult decat iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa mai important este faptul ca terminalul se indoaie mai usor decat phablet-ul Apple, dar nu pentru cei de la Squaretrade care au pus accent mai mare pe utilizarea la sub 0 grade celsius.

Acestea fiind spuse, acum stiti la ce fel de tortura rezista iPhone 6S, iPhone 6S Plus si Samsung Galaxy Note 5 si care este diferenta in ceea ce priveste rezistenta lor generala in aceste situatii de utilizare.

3 COMENTARII

  1. Ce rost are acest test? sigurul telefon care a avut probleme majore cu indoirea a fost iphone6 plus, lg g pro 2,note3,4 si toate cu care se batea la acel moment nu au avut astfel de probleme, da daca le indoiai de buna voie,aplicand o forta mare si alea se indoiau dar nu au existat cazuri de genu:se indoaie in buzunar sau se indoaie de pentru ca a fost apasat putin mai tare sau pentru ca ai pus o husa mai stramta pe el si cand ai dat o jos s-a indoit… oricum bine ca s-a rezolvat problema si la iphone din cate se vede a doua generatie de “iphone plus”.Toate bune si frumoase

  2. Scriu si comentariu asta pentru cei care au impresia ca sunt hater, hater as fii daca as intra pe articole in care se vorbeste stric despre iphone, in care nu este comparat cu alt telefon si as arunca cu gunoi ca iphone e naspa etc… dar atata timp cat intru pe articole unde este comparat cu alt telefon si-mi dau cu parerea NU inseamna ca sunt hater, la un articol precedent am comentat sii una doua au venit fanii apple sa ma faca hater pe mine si pe toti cei care aveam o alta parere decat a lor, in loc sa vina cu niste agrumente si sa ne zica ce am gresit noi in ce am comentat acolo… nu ei au atacat la persoana..