Ce operator da iPhone 6S gratis la abonament ?

iPhone 6S gratuit abonamentDaca esti interesat sa primesti iPhone 6S gratuit la abonament in Romania, ei bine optiunile sunt destul de restranse, cel putin in ceea ce priveste oferta publica disponibila in magazinele online ale operatorilor de telefonie mobila.

Mai exact, in momentul de fata doar Vodafone ofera iPhone 6S gratis la abonament, conform ofertei publice a celor trei operatori de telefonie mobila din Romania care comercializeaza acest model al iPhone, insa pentru asta veti avea mult de platit.

Mai exact, veti primi iPhone 6S gratuit la abonamentul Vodafone RED 89 care costa 89 de euro lunar, insa doar daca achizitionati modelul cu 16 GB spatiu de stocare, deoarece in cazul modelului cu 64 GB spatiu de stocare va trebui sa platiti 100 de euro la achizitie.

In cazul modelului cu 128 GB spatiu de stocare sau a iPhone 6S Plus va trebui sa platiti o suma de bani la achizitie, aceasta variind intre 100 de euro si 300 de euro, in functie de model, astfel ca desi platiti 90 de euro lunar, va trebui totusi sa platiti ceva pentru terminal.

Dupa cum probabil stiti deja, in alte tari europene exista oferte in care este iPhone 6S gratuit la abonament la preturi mult mai mici decat cele din Romania, insa diferenta dintre beneficiile oferite pentru abonamente probabil justifica ofertele respective.

Mai mult decat atat, in functie de abonamentul lunar pe care il aveti puteti primi iPhone 6S gratuit la abonament in cazul in care faceti o reinnoire pentru o perioada mai lunga de timp, dar aici depinde de abonamentul si istoricul fiecarui client in parte.

Din ceea ce se vede public, doar Vodafone are o oferta in care da iPhone 6S gratuit la abonament, insa in functie de ceea ce negociati cu reprezentantii Vodafone pentru abonamentul vostru, puteti avea parte de o oferta similara da abonamentul este suficient de scump pentru a beneficia de ea.