Merita cumparat iPhone 6S sau iPhone 6S Plus ?

Merita cumparat iPhone 6S sau iPhone 6S PlusMerita cumparat iPhone 6S sau iPhone 6S Plus ? Am primit aceasta intrebare in mod constant in ultimele zile si am asteptat sa ma acomodez putine cu noile terminale ale companiei Apple pentru a va spune o parere cat se poate de sincera in legatura cu oportunitatea achizitionarii lor.

Pentru ca raspunsul la intrebarea merita cumparat iPhone 6S sau iPhone 6S Plus ? este unul destul de complicat, voi imparti opiniile mele pe categorii de iDevice-uri pentru a va face o idee cat se poate de buna in legatura cu ceea ce puteti face in perioada urmatoare daca aveti intentii de achizitie.

Daca ai iPhone 6

Daca ai un iPhone 6, atunci iPhone 6S merita cumparat doar daca esti interesat de o viteza usor mai mare, de tehnologia 3D Touch si de camera mai buna, altfel upgrade-ul nu merita facut decat daca suma de bani este suficient de mica pentru a nu conta prea mult pentru voi.

iPhone 6S nu este cu mult mai performant decat iPhone 6 deocamdata, insa lucrurile se vor schimba pe masura ce noi actualizari pentru iOS 9 vor fi lansate, performantele celui de-al doilea urmand a scadea, insa abia cu iOS 10 veti simti ca el are nevoie de o schimbare pentru a fi mai rapid.

iPhone 6S nu are o autonomie mai buna decat iPhone 6 in utilizarea zilnica, insa poate ca noua camera va va convinge sa faceti un upgrade, sau poate ca 3D Touch vi se pare suficient de util, el avand potential enorm, daca dezvoltatorii il vor implementa in aplicatii.

Concluzionand, upgrade-ul de la iPhone 6 la iPhone 6S pune in discutie preferintele voastre pentru camera mai buna, 3D Touch si usor spor in performanta, in “coltul” opus fiind efortul financiar pe care va trebui sa il faceti pentru aceasta schimbare.

Daca ai iPhone 4S, 5, 5C sau 5S

Daca ai iPhone 4S, 5, 5C sau 5S atunci upgrade-ul la iPhone 6S merita din plin deoarece vei avea un spor major in ceea ce priveste performantele, autonomia bateriei, camera, tehnologia 3D Touch si mai trebuie sa vorbim despre ecranul mai mare care afiseaza mai mult continut ?

Un upgrade de la iPhone 4S, 5, 5C sau 5S merita facut fara niciun fel de alte discutii cu privire la ceea ce lasati in urma, deoarece tot ceea ce veti primi prin aceasta schimbare merita pe deplin banii, in special sporul de performanta care il ofera noul chip A9 creat de catre Apple.

Pentru ca vorbim despre un salt de minim 2 generatii, avantajele sunt cat se poate de mari pentru oricine face aceasta trecere si daca inca nu v-ati facut curajul de a va gandi la un asemenea upgrade, va recomand sa o faceti pentru ca nu aveti absolut nimic de pierdut.

Daca ai iPhone 6 Plus

In acest caz lucrurile trebuie privite exact precum am explicat in ceea ce priveste iPhone 6, adica upgrade-ul are in vedere doar cateva schimbari facute de catre compania Apple, iar in functie de suma pe care trebuie sa o platiti, schimbarea merita facuta sau nu.

Nu vad foarte multe motive ca o persoana cu iPhone 6 sau iPhone 6 Plus sa treaca la iPhone 6S sau iPhone 6S Plus daca nu are interesul de a folosi cele mai noi tehnologii si nu are banii necesari sa o faca, insa daca sunteti un geek si aveti bani, va veti bucura din plin de upgrade.