iPhone 6S – probleme cu 3D Touch si Touch ID, inchideri subite

iPhone 6S probleme cu 3D Touch si Touch ID, inchideri subiteiPhone 6S are probleme cu 3D Touch si Touch ID, inchideri subite si sunete distorsionate redate de catre difuzor, o multitudine de plangeri fiind raportate pe internet in ultimele zile de catre primii utilizatori ai terminalelor Apple.

V-am spus dimineata ca exista pete pe ecranul iPhone 6S Plus, adica backlight bleeding, insa ele nu sunt singurele intalnite pe acest produs nou al Apple si pe iPhone 6S, lista de buguri fiind mult mai mare decat multi si-ar fi asteptat sau dorit.

Incepem cu problemele Touch ID ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, multi utilizatori raportand faptul ca butonul Home se incalzeste excesiv in timpul utilizarii, resetarea terminalelor fiind singura metoda de a readuce functionalitate normala si a raci butonul.

Trecem la inchiderile subite si aleatorii ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, terminalele inchizandu-se aparent fara niciun fel de avertisment sau fara ca utilizatorii sa faca ceva in mod special, repornirea lor cu botnul Power readucandu-le la functionalitate normala fara probleme.

Trecand acum la problema difuzorului iPhone 6S si iPhone 6S Plus, se pare ca acesta emite sunete distorsionate sau notificari foarte puternice, unii utilizatori raportand faptul ca utilizarea unui backup al unui terminal vechi ar putea fi cauza acestor probleme neasteptate.

In final raman problemele 3D Touch ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, anumite functii ale modulului companiei Apple refuzand sa functioneze, singura metoda de a readuce lucrurile la normal fiind repornirea dispozitivelor prin orice fel de metode doresc utilizatorii.

Inainte sa ma intrebati va spun ca nu, nu am intalnit deocamdata vreuna dintre aceste probleme pe ale mele iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa orice este posibil avand in vedere ca un numar mare de utilizatori le-a raportat pana acum pe forumurile de discutii ale companiei Apple.

Nimeni nu stie deocamdata daca problemele iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt software sau hardware, insa exista o foarte buna sansa ca multe dintre ele sa fie rezolvate de catre Apple in actualizari viitoare.