Steve Jobs – 4 ani fara vizionarul CEO al Apple

Steve Jobs comemorare 4 ani decesAstazi comemoram 4 ani de la decesul legendarului co-fondator si fost CEO al Apple, Steve Jobs, 4 ani in care lumea i-a simtit pe deplin lipsa, insa 4 ani in care compania Apple pare sa se fi descurcat de minute fara el la conducere, Tim Cook indeplinindu-si atributiile mult mai bine decat si-ar fi imaginat cineva.

Steve Jobs a ramas mereu in centrul atentiei in acesti 4 ani, fie ca a fost vorba despre practicile neobisnuite din timpul conducerii Apple, fie ca a fost vorba despre biografii sau filme facute despre viata sa, Steve Jobs a fost si ramane in continuare in atentia presei si a lumii intregi.

Steve Jobs a schimbat mult lumea in care traim si produsele facute sub indrumarea sa inca functioneaza in casele multor oameni de pe planeta, discursurile sale emotionand multi fani Apple si multi aspiranti la titlul de inovator.

Steve Jobs a fost un personaj controversat in timpul vietii sale, imaginea ramanand neschimbata chiar si dupa moarte, mai ales ca saptamana aceasta va fi lansat un nou film despre viata sa, acesta urmand a avea parte de si mai multa atentie decat mai putin unoscutul jOBS.

Desi Steve Jobs lipseste de 4 ani, memoria sa ramane in continuare vie in cadrul Apple, dar si in inimile multor fani ai companiei americane, iar acest lucru nu se va schimba prea curand, viitorul companiei Apple fiind strans legat de memoria legendarului sau co-fondator.