Autonomia bateriei iPhone 6S si iPhone 6S Plus

11

Autonomia bateriei iPhone 6S si iPhone 6S Plus este una dintre principalele griji ale celor care cumpara unul dintre cele doua terminale in aceasta perioada si asta deoarece compania Apple a crezut ca este bine sa scada capacitatea bateriilor de a stoca energia necesara functionarii produselor sale.

Mai exact, iPhone 6S are o baterie de 1715 mAh, cu 95 mAh mai mica decat cea folosita in terminalul iPhone 6 lansat anul trecut, asta in timp ce iPhone 6S Plus are o baterie de 2750 mAh, cu 160 mAh mai mica decat cea de 2910 mAh implementat in iPhone 6 Plus anul trecut.

Autonomia bateriei iPhone 6S

Autonomie baterie iPhone 6S

In testele mele facute in aceasta saptamanaam descoperit ca autonomia bateriei iPhone 6S nu este mai slaba decat cea a iPhone 6, insa nici mai buna decat ea, asa ca indiferent ce a facut Apple pentru bateriile terminalelor sale, se pare ca bateria nu este afectata.

Mai exact, autonomia bateriei iPhone 6S va ofera aproximativ 7 ore de utilizare zilnica, cu putin peste 1 zi de stand by, adica tot ceea ce primeati si pana acum de la vechile terminale, asta desigur daca nu aveti foarte multe servicii deschise simultan pentru ca in acest caz autonomia scade.

In mod normal autonomia bateriei iPhone 6S va va permite sa folositi terminalul pentru o zi intreaga fara probleme si asta este practic tot ceea ce asteapta cam oricine de la un smartphone al companiei Apple, cei din Cupertino gandind intreaga strategie in acest mod.

Autonomia bateriei iPhone 6S Plus

Autonomie baterie iPhone 6S PlusExact precum in cazul de mai sus, autonomia bateriei iPhone 6S Plus este similara cu cea a iPhone 6 Plus, adica puteti obtine intre 9 si 11 ore de utilizare cu pana la 3 zile de stand by, in functie de ceea ce faceti pe dispozitivele voastre in decursul unei intregi zile.

Dac anul trecut am avut parte de o imbunatatire destul de consistenta pentru autonomia bateriei, iata ca anul acesta de la iPhone 6 Plus la iPhone 6S Plus nu veti avea parte decat de o pastrare a autonomiei pentru ca bateriile au capacitate mai mica.

Autonomie baterie iPhone 6S Plus 1Separat de acestea, merita mentionat si faptul ca Apple a schimbat modul in care este calculata autonomia bateriei, astfel ca acum timpul de stand by este mai mare decat in trecut, timpul de utilizare scazand destul de mult, asa ca rezultatele sunt usor diferite fata de modul de calcul cunoscut tuturor.

Concluzionand, autonomia bateriei iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu este nici mai buna, nici mai proasta decat cea a iPhone 6 si iPhone 6 Plus, asa ca trebuie sa va obisnuiti cu aceasta mentinere a ceea ce stiati deja de mai bine de un an de zile fara vreo imbunatatire.