Butonul Home iPhone 6S se incalzeste foarte tare

Butonul Home iPhone 6S se incalzeste foarte tareButonul Home iPhone 6S se incalzeste foarte tare, sau cel putin aceasta este una dintre plangerile care incepe sa apara din ce in cel mai des pe internet, diversi utilizatori raportand faptul ca nu isi mai pot folosi terminalele.

V-am spus saptamana trecuta ca butonul Home Touch ID al iPhone 6S si iPhone 6S Plus se incalzeste foarte tare pentru anumiti utilizatori, insa se pare ca problema este destul de raspandita in randul noilor posesori ai terminalelor celor din Cupertino, ei raportand problema inclusiv pe forumurile Apple.

Dupa cum probabil stiti deja, Apple a implementat in iPhone 6S si iPhone 6S Plus un cititor de amprente de noua generatie care face Touch ID mult mai exact si mai corect in a citi amprentele noastre, Touch ID din iPhone 6S fiind si mult mai rapid decat in trecut.

Butonul Home iPhone 6S se incalzeste foarte tare

Avand in vedere ca Apple foloseste un cititor de amprente nou in iPhone 6S si iPhone 6S Plus, exista o foarte mare sansa ca aceasta noua componenta sa genereze probleme pentru anumiti utilizatori, Apple investigandu cu siguranta toate aceste plangeri de pe internet.

This happened to me yesterday afternoon.  I was walking to my car from work and noticed my Apple Watch wasn’t connected so I pulled my phone out of my purse and it was a black screen and unresponsive.  My home button was super hot too.

Aceasta problema a butonului Home al iPhone 6S si iPhone 6S Plus care se incalzeste foarte tare pare sa apara din senin, utilizatorii raportand ca terminalele lor sunt complet blocate cand intampina problema, butonul fiind atat de fierbinte incat unii s-au si ars usor.

Va spun ca n-am intalnit problema pe ale mele iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa daca o intalniti partea buna este ca Apple inlocuieste terminalele defecte, deci dupa lansarea din Romania veti putea beneficia si voi ce acelasi lucru la magazinul de la care ati cumparat produsul.