Facebook ofera o noua functie pentru poze

Facebook desene pozeFacebook a implementat o noua functie pentru pozele incarcare din terminalele mobile in reteaua sa de socializare, functia fiind propagata in momentul de fata catre toti utilizatorii din lumea intreaga.

Mai exact, compania Facebook ne permite de ceva vreme sa editam sau sa aplicam filtre peste pzoele incarcate prin aplicatia sa, insa incepand de astazi putem chiar sa si desenam peste pozele incarcate din terminalele mobile, totul multumita unei functii numite Doodle.

Mai exact, vorbim despre un creion virtual care este disponibil in versiunea mobila a aplicatiei Facebook si care poate fi accesat dupa incarcarea unei poze prin terminalele noastre mobile, utilizatorii avand optiunea de a scrie orice fel de mesaje peste pozele incarcate deja.

Dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, interfata de scriere peste poze ne ofera o multitudine de optiuni pentru controlarea culorilor sau a grosimii liniilor de scriere, astfel ca avem control total asupra acestor doua aspecte de modificare a pozelor noastre.

Facebook desene poze 1

Separat de alegerea culorilor si a dimensiunii liniei de desen nu exista alte optiuni in afara celor de a sterge toate modificarile facute de catre noi peste poze, astfel ca nu va asteptati sa aveti parte de functionalitate foarte complicata de la acest sistem in momentul de fata.

Desi Facebook propaga noul sistem pentru utilizatorii de pe glob, daca nu il aveti disponibil inca in Romania, va trebui sa mai asteptati pana cand el va deveni activ, asa ca ar fi bine sa va inarmati cu multa rabdare din acest punct de vedere.