Cum faci foldere in foldere in iOS 9.0.2 (Video)

faci foldere in foldere iOS 9.0.2Daca vrei sa afli cum faci foldere in interiorul altor foldere din iOS 9.0.2, ei bine clipul video de mai jos te va instrui in arta de a manipula un bug al sistemului de operare care permite introducerea de foldere in interiorul altor foldere.

Totul are la baza o aparenta problema in modul in care iOS 9.0.2 interpreteaza atingerile si veti intelege de ce spun asta daca va uitati la clip, problema putand fi rezolvata intr-un update ulterior, modificarile facute de catre voi putand disparea imediat dupa ce faceti actualizarea in terminale.

Revenind la procedura de a introduce foldere in foldere in iOS 9.0.2, tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de mai jos :

  1. Creati doua foldere in ecranul principal de aplicatii.
  2. Tinand degetul peste unul dintre ele, apasati faceti in mod repetat apasari peste cel de-al doilea.
  3. Dupa un numar suficient de mare de apasari(aleatoriu din cate se pare) vi se va deschide cel de-al doilea folder si il veti putea muta pe primul.

Am testat metoda pe iPhone 6S Plus si am reusit sa introduc foldere in foldere in iOS 9.0.2, procedura putand fi repetata la nesfarsit daca aveti rabdarea de a apasa incontinuu pe ecran, uneori fiind nevoie de un numar destul de mare de apasari pentru a deschide al doilea folder.

In mod normal acest lucru nu este posibil, insa multumita inginerilor Apple nu avem nevoie de tweak-uri. Procedura poate fi folosita pe orice iPhone, iPad sau iPod Touch, insa nu stiu in ce alte versiuni ale iOS este valabila.