CEO-ul Tesla lauda Apple Watch

CEO Tesla lauda Apple WatchCEO-ul Tesla, Elon Musk, a afirmat intr-un interviu recent ca Apple a devenit “cimitirul” angajatilor Tesla, acolo fiind aparent recrutati doar angajatii pe care cei de la Tesla i-au concediat in ultima perioada, lucru care a fost pus in discutie de catre foarte multa lume.

Mai mult decat atat, Elon Musk a ironizat design-ul Apple Watch si a spus ca Apple face bine ca se indreapta catre masini, sugerand ca design-ul acestui produs ar fi foarte prost, insa in cursul noptii trecute a incercat sa “dreaga busuiocul” cu managerii Apple cu care este prieten.

Mai exact, Elon Musk a spus ca in cadrul Apple exist afoarte multe persoane talentate si ca el le iubeste produsele, bucurandu-se ca Apple dezvolta o masina electrica, acest din urma lucru urmand a duce la o dezvoltare accelerata a acestui tip de vehicule si la o crestere a vanzarilor.

Yo, I don’t hate Apple. It’s a great company with a lot of talented people. I love their products and I’m glad they’re doing an EV. Regarding the watch, Jony & his team created a beautiful design, but the functionality isn’t compelling yet. By version 3, it will be.

Despre Apple Watch Musk a afirmat ca produsul are un design frumos creat de catre Jony Ive si echipa sa, insa ca functionalitatea nu este deocamdata suficient de buna si ca abia in versiunea a 3-a a ceasului vor exista suficiente motive pentru a cumpara acest produs de la Apple.

Musk este cunoscut ca un prieten al lui Jony Ive si afirmatiile de ieri cu siguranta l-au uimit pe Chief Design Officer-ul Apple, asa ca tot ceea ce Elon Musk a spus dupa aceea este doar o tentativa de a repara relatiile, nu si ceea ce crede el in realitate despre Apple.