WhatsApp Messenger cu 3D Touch este testata

WhatsApp Messenger 3D TouchWhatsApp Messenger cu 3D Touch este testata in momentul de fata de catre compania WhatsApp, aceasta versiune a aplicatiei fiind pregatita pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus care au fost lansate de catre compania Apple cu doua saptamani in urma.

In imaginea alaturata puteti vedea exact ce functii va oferi WhatsApp Messenger cu 3D Touch, aplicatia oferind optiunea de a accesa meniul de trimitere a unui mesaj, cel al mesajelor marcate ca fiind importante si meniul de setari.

Imaginea a fost publicata de catre o persoana care testeaza WhatsApp Messenger cu 3D Touch in momentul de fata si este posibil ca in versiunea finala a aplicatiei sa regasim alte functii disponibile pentru accesare rapida, asa ca nu va bazati foarte mult pe ce vedeti acum.

Conform informatiilor disponibile in momentul de fata WhatsApp Messenger cu 3D Touch urmeaza sa fie lansata impreuna cu iOS 9.1 si stim deja ca lansarea iOS 9.1 va fi in noiembrie, deci atunci ar trebui sa putem folosi noul sistem tactil cu aplicatia WhatsApp.

Acestea fiind spuse, pana in noiembrie vom afla cu siguranta si ce alte noutati va oferi aplicatia WhatsApp Messenger pentru noi, asta daca vor exista testeri la fel de darnici cu impartasirea lor.

Articolul precedentApple este „cimitirul” angajatilor Tesla
Articolul următorUniversal prezinta drama dintre Steve Jobs si Steve Wozniak
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.