Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp Messenger cu 3D Touch este testata

WhatsApp Messenger cu 3D Touch este testata

WhatsApp Messenger 3D TouchWhatsApp Messenger cu 3D Touch este testata in momentul de fata de catre compania WhatsApp, aceasta versiune a aplicatiei fiind pregatita pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus care au fost lansate de catre compania Apple cu doua saptamani in urma.

In imaginea alaturata puteti vedea exact ce functii va oferi WhatsApp Messenger cu 3D Touch, aplicatia oferind optiunea de a accesa meniul de trimitere a unui mesaj, cel al mesajelor marcate ca fiind importante si meniul de setari.

Imaginea a fost publicata de catre o persoana care testeaza WhatsApp Messenger cu 3D Touch in momentul de fata si este posibil ca in versiunea finala a aplicatiei sa regasim alte functii disponibile pentru accesare rapida, asa ca nu va bazati foarte mult pe ce vedeti acum.

Conform informatiilor disponibile in momentul de fata WhatsApp Messenger cu 3D Touch urmeaza sa fie lansata impreuna cu iOS 9.1 si stim deja ca lansarea iOS 9.1 va fi in noiembrie, deci atunci ar trebui sa putem folosi noul sistem tactil cu aplicatia WhatsApp.

Acestea fiind spuse, pana in noiembrie vom afla cu siguranta si ce alte noutati va oferi aplicatia WhatsApp Messenger pentru noi, asta daca vor exista testeri la fel de darnici cu impartasirea lor.

 • Gotti

  zaone dar cu ultimul update mai multe persoane reclamau ca merge foarte greu aplicatia si tastatura se blocheaza, eu inca nu am facut update . Poti sa-mi spui experianta ta dupa ultimul update ? Se blocheaza ceva, e ceva in neregula ?

 • La mine merge ok pe iPhone 6S Plus.

 • Horia

  Salut. Mie imi merge perfect dupa update. Iphone 6, iOS 9.1 beta 3

 • Pingback: Potentialul 3D Touch prezentat intr-un nou concept | iDevice.ro()

 • Lucasfabian

  Zaone tu ce folosești pe telefoanele personale? 9.0.2 sau beta? Ms

 • @Lucasfabian: Anul trecut am folosit in principal beta, anul asta folosesc cele oficiale deocamdata.