Calitatea camerei iPhone 6S Plus este evidentiata de o filmare facuta in Elvetia

timelapse stabilizator optic elvetiaCalitatea camerei iPhone 6S Plus este pusa evidentiata de o noua filmare facuta in muntii Elvetiei, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cat de mare este diferenta dintre un clip video inregistrat cu iPhone 6 Plus si unul facut cu noul smartphone al celor din Cupertino.

iPhone 6S Plus are stabilizator optic de imagine imbunatatit pentru inregistrarea de clipuri video, iar diferenta este foarte mare fata de iPhone 6 Plus, asta desi vechiul terminal al celor din Cupertino are un stabilizator optic de imagine pentru clipuri video, insa se pare ca el nu este la fel de performant.

Voi ce parere aveti ?

Articolul precedentApple implementeaza Bluetooth 4.2 in iPhone 6
Articolul următorFacebook permite crearea de clipuri video aniversare
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.